Henkilökohtainen valmennus, 3 tapaamis kertaa 750 € sis Alv:n 24 % 145.16 €

Olen lukenut ja hyväksyn sivuston Kauneusguru (Adelain beauty Oy) ehdot.

Tilaukseni sisältää digitaalisia sisältöjä, annan suostumukseni siihen, että niiden toimitus aloitetaan heti, eikä tuotteilla ole peruuttamisoikeutta. Tilatessani digitaalisen tuotteen, kuten kurssin, jäsenyyden tai muun palvelun, olen tilauksen yhteydessä esittänyt nimenomaisen pyynnön palvelun aloittamisesta ennen peruuttamisajan päättymistä ja olen saanut tiedon peruuttamisoikeuden menetyksestä ja korvausvelvollisuudesta.

Toimitus- ja palautusehdot sekä tietosuoja tiedot löytyvät tämän linkin takaa.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Henkilökohtainen valmennus 3 * 1 - 1,5 tuntia


Olet jo nyt askeleen lähempänä menestyksenpolkuasi. Matkalla kohti parempaa ymmärrystä itsestäsi ja kaikkia niitä tavoitteita, joita sinulla on mahdollisuutta saavuttaa.

Henkilökohtainen valmennukseni tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada yksilöllistä ohjausta ja tukea juuri sinun omiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.


Mutta miksi valita henkilökohtainen valmennus ja mitä se pitää sisällään:

 • Räätälöity Suunnitelma:
  Olet ainutlaatuinen, kuten tavoitteesikin
  Henkilökohtaisena valmentajanasi työskentelee kanssasi luottamuksella luoden sinulle yhdessä sinulle sopivan valmennussuunnitelman ja aikataulun, joka vie sinut kohti haluamiasi tuloksia.
 • Yksilöllinen Tuki:
  Sinun ei tarvitse tehdä tätä matkaa yksin
  Kuljen rinnallasi tukenasi aivan jokaisessa vaiheessa, tarjoten ohjausta, neuvoja ja rohkaisua. Autan sinua kiertämään yleisimmät karikota ja ohjaamaan sinut takaisin menestyksesi polulle. Saavutat enemmän lyhyemmässä ajassa, kun tiedät, että sinulla on aina kokemusasiantuntijan apu saatavilla.
 • Tehokkuus:
  Henkilökohtaisessa valmennuksessa saavutat tuloksia nopeasti
  Autan sinua valitsemaan sinulle tehokkaimmat stepit, työkalut ja strategiat, joiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi tehokkaasti.
 • Motivaatio ja sitoutuminen:
  Tehtävänäni on pitää sinut motivoituneena ja sitoutuneena koko matkasi ajan
  Yhdessä luomme selkeän suunnitelman asettamiesi tavoitteiden pohjalta. Selkeä suunnitelma näyttää sinulle koko ajan konkreettista etenemistä, jolloin pysyt motivoituneena ja sitoudut vieläkin enemmän tavoittelemaan tavoitteitasi.
 • Syvällisempi ymmärrys:
  Kahdenkeskiset tapaamiset rakentuvat luottamuksen pohjalle ja mahdollistavat sinun olevan aito oma itsesi omien varjojesi ja lahjojesi kanssa. Avoimien keskustelujen pohjalta pystymme molemmat ymmärtämään sinua aivan uudella tavalla ja pitämään huolta omista voimavaroistasi. Hyväksymällä itsesi juuri sellaisena kuin olet ja ymmärtämällä paremmin itseäsi ja vahvuuksiasi, avautuu sinulle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia matkallasi kohti unelmien elämää.

Tässä muutamia esimerkkejä aiheista, joiden parissa olen työskennellyt asiakkaideni kanssa:

✨ Ajanhallinta

✨ Unelma-asiakkaat

✨ Hinoittelu

✨ Vapaa-ajan lisääminen

✨ Niukkuus ajattelusta vaurauteen

✨ Oma hyvinvointi, enenrgisyys ja palautuminen

✨ Myynti / asiakas tavoitteen saavuttaminen

 


Maksa pankki- tai luottokortilla

 • Kerta maksulla 750 €
 • Maksaessasi pankkikortilla, käytä kortin takapuolella vasemmassa alalaidassa olevaa numerosarjaa.
 • Mikäli päätät ostaa valmennuksen omalla henkilökohtaisella kortilla, käsittelet kuittia samaan tapaan kuin käteiskuittia
 • Voit myös ostaa paketin Askel sisimpään verkkokaupasta, jonne sinun ei tarvitse kirjautua erikseen. Pääset jatkamaan maksua sinne tästä.
  Siellä on käytössä kotimaiset verkkomaksut, laskutus ja osamaksut korttimaksujen lisäksi.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Valmennusmatkasi alkaa painamalla ”osta” nappulaa.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi kuitin kirjanpitoasi varten sekä linkin, josta pääset valitsemaan itsellesi sopivimmat valmennus ajat. Tulen myös soittamaan sinulle ja kertomaan tarkemmin prosessin kulusta. Samassa yhteydessä voimme sopia tapaamisajat.


Matkan aikana tulet huomaamaan, kuinka mielesi alkaa keskittymään asioihin, joita haluat elämääsi sen sijaan, että keskittyisit niihin seikkoihin, mitä sinulla ei ole. Alat kulkemaan omaa polkuasi pitkin pois niukkuudesta kohti vaurautta.

 Anna itsellesi lahja – olet todellakin ansainnut sen!

Odotan innolla yhteistä matkaamme, jossa aloitat matkasi kohti unelmiesi elämää omalla menestyksesi polulla.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja valmennuksesta ennen ostopäätöstäsi, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olen täällä auttaaksemme sinua. Tavoitat minut numerosta 040 703 7831.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle, kohti menestystäsi!