Tarjous päättyy 22.5.2023

Tartu hetkeen, ennenkuin mahdollisuutesi menee ohi

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN NYT HETI!

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Täydellinen menestyvän kauneusyrittäjän bisnespakki

 

Sisältää upeassa paketissa kaiken, mitä tarvitset viedäksesi bisneksesi huimaan nousuun!

Saat tämän kaiken huimalla 96 % alennuksella ja säästät huimat 2 873 €!

Anna sinulle 9 valmennus / koulutus kokonaisuutta, jotka sisältävät 60 tuntia videomateriaalia ja 50 työkirjaa. Saat ne EDULLISEMMIN KUIN MIKÄÄN NÄISTÄ KOKONAISUUKSISTA YKSITTÄIN!

Eli saat 8 kokonaisuutta TÄYSIN ILMAISEKSI!

 

Muista, kun kellosta loppuu aika on kampanja ohi, jonka jälkeen kaikki kokonaisuudet ovat jälleen saatavilla vain yksittäin.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN NYT HETI!
 • Kuinka saan asiakkaan palamaan hoitolaan (hinta 260 €)
 • Kuinka luot enemmän merkityksellisyyttä elämääsi (hinta 150 €)
 • Mitä kaikkea aloittavan yrittäjän tulisikaan tietää? (hinta 97 €)
 • Lisää tehoa kiinteyttäviin kasvohoitoihin (hinta 149 €)
 • Hinnoittele itsellesi lomaa (hinta 390 €)
 • Myy enemmän ilman tyrkyttämistä (hinta 570 €)
 • Sielukas Some (hinta 480 €)
 • Valo ja sen vaikutus ihoon (hinta 247 €)
 • Kauneushoitolasi nousukiitoon (hinta 780 €)

Kaikki nämä maksavat yhteensä 3 123 €.
Mutta se ei suinkaan ole sinun hintasi!
Kun tartut tähän upeaan mahdollisuuteen nyt, saat sen 92 % alennuksella ja
maksat siitä vain 250 €!

 

KYLLÄ KIITOS, HALUAN NÄMÄ KAIKKI EHDOTTOMASTI NYT HETI!

Kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaani

Tätä olet varmasti pohtinut monesti yön pimeinä tunteina, silloin kun olet herännyt ja jäänyt pyörittelemään mielessäsi asioita, jolla saat talouden tasapainoon. Miksi siis taistella tuulimyllyä vastaan kun voi hyvin varmistaa sen, että kaikki jotka luoksesi tulevat, tulevat myös uudelleen.

Käytyäsi tämän valmennuksen tiedät kuinka rakennat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Sellaisen, jossa asiakas tuntee olonsa arvostetuksi ja tervetulleeksi. Opit tavan, jolla tiedät mitä tietoa asiakkaasi odottaa saavansa sinulta, jolloin myyntisi alkavat nousemaan.

Huomaat mikä merkitys on aidolla kuuntelemisella ja läsnäololla. Osaat seurata aivan erilaisin silmin mitä ympärilläsi muissa hoitoloissa tapahtuu ja sitä mikä myy ja mikä ei. Valmennuksessa annan sinulle lukuisia vinkkejä siihen, kuinka vahvistat luottamuksen sidettä asiakkaisiisi kasvattaen samalla liikevaihtoa. Näin sinulle jää enemmän aikaa ja energiaa kehittää bisnestäsi suorittamisen, puskemisen ja pakon sijaan.

Käytyäsi tämän valmennuksen tiedät miten erottaudut massasta ja mihin asioihin sinun kannattaa seuraavaksi kiinnittää huomiota. Tiedät millä tavalla asiakas palvelusi on erilaista kuin muilla, sillä hyödynnät osaamistasi kokemusasiantuntijana. Olet valmis kulkemaan luottavaisin mielin kohti unelmiesi elämää ja hoitolasi menestystä tietäen, että sinulla on oikeus ja velvollisuus saada hoitolasi kukoistamaan.

Käytyäsi tämän valmennuksen tiedät sen toimivaksi testatun salaisen kaavan, joka räjäyttää tuotemyyntisi kasvuun.

8 tunnin videovalmennus 3 viikkon aikana suoraan sähköpostiisi toimitettuna

Lisää tehoa kiinteyttäviin kasvohoitoihin

Käytyäsi tämän valmennuksen tiedät, kuinka saat oikeasti tehty tehokkaita kasvohoitoja, joissa vaikutat ihon uusiutumisprosesseihin. Tiedät miten oikeasti saat tehoaineet imeytymään. Opit tavan, jolla tiedät saavuttavasi maksimaaliset anti-again hoitotulokset.

Saat lisää tietoa kollageenin ja elastiinin toiminnasta. Osaat seurata aivan uudenlaisin silmin mitä ihossa tapahtuu ja mitkä menetelmät toimivat ja mitkä eivät.

Käytyäsi tämän koulutuksen tiedät millä hoitometodeilla vaikutat ihoon ilman, että tehostat hoitoa millään laitehoidoilla. Tiedät aivan uudella tavalla, miten dermis toimii, sillä jo opitun tiedon päälle kerätty uusi ymmärrys nostaa sinut ja hoitolasi aivan uudelle tasolle, ihonhoidon asiantuntijoiden joukkoon.

Tiedän, että haluat tehdä tehokkaita kasvohoitoja ja saada nopeita tuloksia aikaiseksi. Pian ymmärrät miksi vanhat keinot ovat usein yksinkertaisempia kuin pussillinen uusia.

Tämä koulutus on erityisesti sinulle, joka haluat keskittyä manuaalisiin hoitoihin, sekä sinulle medikaalisten laitehoitojen ammattilainen, joka haluat syventää osaamistasi ja ymmärtämystäsi saadaksesi entistä parempia hoitotuloksia. Se sopii myös sinulle, joka mietit millä hoitosarjalla haluat jatkossa tehdä töitä.

Kesto 1,5 tuntia, sisältää työkirjan

Kuinka luot enemmän merkityksellisyyttä elämääsi

Tiedätkö millaista elämää haluat elää ja millaisia tavoitteita toteuttaa? Käytätkö paljon aikaa asioihin, jotka vievät sinulta vai energiaa?

Tässä valmennuksessa pääset miettimään oman hyvinvointisi ja jaksamisesi kulmakiviä. Ohjaan sinua miettimään sitä, miten voit keventää työn aiheuttamaan kuormitusta ja miten pystyt antamaan asioille uudenlaisia merkityksiä ja tarkoituksia, jolloin löydät arjestasi enemmän hetkiä, joista nauttia.

Pääset tarkastelemaan millä tavalla teet päätöksiä ja kuinka ne vaikuttavat tavoitteidesi toteutumiseen. Saat vinkkejä kuinka tunnistat helpommin energiasyöpöt ja luot itsellesi enemmän aikaa olla läheistesi kanssa.

Yksinkertaisten ja nopeiden vinkkien avulla pääset tekemään heti muutoksia elämääsi.

Kesto, reilu 2 tuntia (live tallenne), joka toimitetaan sinulle sähköpostiisi

Mitä kaikkea aloittavan yrittäjän tulisikaan tietää?

Yrittäjäuran alkutaipaleella, ennen aloituspäätöstä ja aloittamisen jälkeen, pyörii mielessä paljon kysymyksiä. Kysymyksiä, joihin ei helposti ja yksinkertaisesti tahdo löytyä vastauksia.

Tässä informatiivisessa live tallenteessa vastaan yli 20 yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan palvelutuottajan minulle esittämiin kysymyksiin. Useat niistä ovat varmasti samoja, mitä sinä pyörittelet mielessäsi.

Minkä yhtiömuodon valitsen nyt ja tulevaisuudessa, verotukselliset asiat, laskutus, rahoitus, markkinointi, kirjanpito. Missä tekisinkään töitä, mitä töitä, miten hoitaa ajanvarauksen ja rahan vastaanoton. Näihin ja moniin muihin yrittäjyyttä koskeviin asioihin kerron vastauksia mielenkiintoisella ja ymmärrettävällä tavalla.

Eikä tämä ole pelkästään aloittaleville yrittäjille. Asioihin saa aivan uudenlaisen merkityksen ja tarkoituksen, kun niistä kuulee kerrottavan aivan uudenlaisella, mielenkiintoisella tavalla.

Kesto 2,5 tuntia (live tallenne), joka toimitetaan sinulle sähköpostiisi

Hinnoittele itsellesi lomaa

Mistä hoitolasi hinnaston on peräisin? Oletko kopioinut sen jostakin vai laskenut sen oikeasti itse?

Hinnoittelu koostuu paljon muustakin kuin käytetystä ajasta ja ainekustannuksista. Sitä tehdessä tulee ottaa huomioon myös suunnitelmasi, brändisi imago, oma toimentulosi sekä kiinteät että muuttuvat kulut.

Mikäli et ole pitänyt viime aikoina liiemmin lomaa, on tämä valmennus tehty kuin sinulle. Sillä silloin hoitolasi hinnasto kaipaa hieman hiomista.

Hinnoittele itsellesi lomaa on paljon enemmän, kuin pelkkä laskemiseen keskittyvä verkkovalmennus. Tulet kirkastamaan brändiäsi, oppimaan kuinka erottaudut massasta, järkeistät työaikaasi ja määrittelet yrityksesi arvoja. Valmennuksen lopuksi osaat kaavan, jolla lasket jokaiselle palvelulle hinnan, joka määräytyy täysin omien kulujesi, arvojesi ja suunnitelmiesi pohjalta.

Enää hinnaston hinnat eivät ole tuulesta temmattuja ja osaat perustelle, jos joku asiakas kyseenalaistaa hintasi. Osaat arvostaa itseäsi ja omaa osaamistasi aivan uudella tavalla. Olet ylpeä itsestäsi ja siitä, että olet jälleen yhden askeleen lähempänä unelmiesi täyttymistä.

Kaikki laskentakaaviot löydät Excel- tai PDF-muodossa, josta voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Et siis tarvitse mitään erityistä tietotekniikan osaamista hinnoitellaksesi itsellesi lomaa.

Materiaali toimitetaan sähköpostiisi 3 viikkon aikana. Kesto 6 tuntia sisältäen 5 valmista taulukkoa ja yhden työkirjan.

Myy ilman tyrkyttämistä

Miltä kuulostaisi tuplata tuotemyyntisi nyt heti, eikä sitten joskus?

Haluatko päästä irti tunteesta, että tuotemyynti on tyrkyttämistä ja oppia uudenlainen tapa työskennellä? Päivässä on vain tietty määrä tunteja ja hintojen nostaminen kipupisteen ylärajoille ei nyt ole mahdollista, mutta tarvitset lisää liikevaihtoa?

Tuotemyynti on yksi yritystoimintasi tukijalka. Monella on sitä kohtaan vain todella negatiivisia ajatuksia, jolloin tuotteiden tarjoaminen tuntuu todella tyrkyttämisellä.

Tässä verkkokoulutuksessa opit onnistuneen tuotemyynnin peruselementit aivan uudella innostavalla tavalla kerrottuna. Saat uudenlaisia näkökulmia tuotemyynnin tärkeyteen ja löydät itsellesi syvemmän merkityksen siihen, miksi sinun todellakin kannattaa myydä tuotteita asiakkaillesi.

Tässä kosmetologeille ja kynsientekijöille suunnatussa myyntikoulutuksessa opit myymään tuotteita ja kasvattamaan liikevaihtoasi ilman, että sinusta tuntuu siltä, että tyrkyttäisit tuotteita.

Sillä, kun myynnin myytit käännetään ympäri tarkastellen sen ympärillä olevat uskomuksia ja tunteita, huomaat kuinka vapautuneesti alat myymään tuotteita ja palveluitasi aivan uudenlaisella, sinulle menetyksellisellä tavalla.

Tämä kaikki onnistuu, kun tiedät mikä on ”Super-myyjän salainen menestyskaava”. Opit aivan uudenlaisen asenteen tulokselliseen tuotemyyntiin, jonka avulla saat enemmän tyytyväisiä asiakkaita, liikevaihtoa ja onnistumisen tunteita.

Koulutus toimitetaan sinulle 3 viikon aikana sähköpostiisi ja se sisältää 6 tunnin videomateriaalia sekä 4 työkirjaa.

Sielukas Some

Mitä sinne someen kannattaa laittaa? Kun eiväthän nykyisetkään postaukset saa tykkäyksiä eikä kommentointeja. Mainokset eivät tehoa, eikä uusia asiakkaita tule, vaikka somea markkinoidaan paikkana, josta niitä saa helposti.

Kuulostaako tutulta? Some on mainio paikka olla esillä. Todella moni tekee sen vain vääristä syistä ja tavalla, joka ei saa seuraajia muuttumaan asiakkaiksi. Tiedän, ettet halua vielä luovuttaa ja siksi Sielukas Some on kuin tehty sinulle. Sielukas Some on uusi menestyksekäs tapa ajatella ja tehdä yrityksesi some tilistä vetovoimainen paikka. Paikka, jossa seuraajat vierailevat säännöllisesti katsomassa, mitä mielenkiintoista ja hänelle merkityksellistä sisältöä sinä olet julkaissut.

Sielukas Some on verkkovalmennus, jossa pureudutaan tunteiden merkitykseen markkinoinnissa, menestyksekkään markkinointisuunnitelman tekemiseen, unelma-asiakkaan tarpeisiin, brändäykseen sekä siihen mitä ja miten somepostauksia tehdään. Saat mielenkiintoisia vinkkejä tekstin kirjoittamiseen valmiiden tekstipohjien lisäksi. Huomaat, miten tärkeä merkitys vaihtelevalla ja oikeanlaisella kuvamaailmalla on. Opit kuinka teet tuote brändisi kuvista sopivia hoitolasi brändin kanssa.

Löydät aivan uudenlaisen tavan tehdä markkinointia, kun tiedät mitä somelta odotat. Opit hyödyntämään markkinointisuunnitelmaan uudenlaisella ja mielenkiintoisella tavalla, ennakoivasti. Tämä säästää aikaasi ja hermojasi. Valmennuksessa kerron sinulle kuin saat somesta kaiken hyödyn irti, tavalla jossa voit unohtaa uusien postauksien tekemisen kuukaudeksi. Ja silti sometililläsi on aina seuraajillesi mielenkiintoista sisältöä. Jo muutamassa viikossa sinulle alkaa kertyä postauspuskuria ja pian huomaat eläväsi niissä kuukausia etukäteen. Näin markkinointisi ei enää koskaan laahaa perässä, vaan olet varautunut kaikkeen ajoissa eikä sesonkituotteet jää enää koskaan seisomaan hyllyyn.

6 viikkoa kestävä kokonaisuus, joka sisältää 10 työkirjaa. Kesto 14 tuntia. Valmennuksen löydät Kauneusgurun valennus alustalta.

Valo ja sen vaikutus ihoon

Tiedät varmasti miten valoikääntyminen etenee ja millaisina merkkeinä se näkyy iholla. Mutta tiedätkö syvällisellä tasolla mitä ihossa tapahtuu ja kuinka voit ottaa sen huomioon suunnitellessasi asiakkaille hoitokokonaisuuksia. Oletpa konkari tai vasta alkaja, Valo ja sen vaikutus ihoon sisältää paljon fakta tietoa tämän aiheen ympäriltä. Vastaavaa koulutusta ei tietääkseni ole ollut koskaan aikaisemmin Suomessa saatavilla, ei ainakaan verkkokoulutuksena.

Tässä koulutuksessa pääset syventymään tietoasi entistä syvemmälle pigmenttimuutoksiin, niiden syntyyn ja siihen kuinka sinä voit hoitaa niitä. Ymmärryksesi kasvaessa osaat valita asiakkaidesi tarpeille sopivat hoitotuotteet ja menetelmät. Et vain osta tuotteita ja toivo niiden tuovan sinulle tuloksia, vaan tiedät mitkä raaka-aineet, miten ja miksi ne toimivat. Opit erottamaan erilaiset pigmenttimuutokset sekä valisemaan oikeat tuotteet ja hoitomenetelmät niiden hoitoon.

Kun asiakkaasi ymmärtää mitä valo aiheuttaa hänen iholleen, ja sen millä tavalla hän itse voi vaikuttaa asiaan, on hän valmis ostamaan sinulta kotihoitotuotteita ja käymään luonasi kasvohoidoissa. Tämä merkitsee sinulle lisää rahaa kassaan!!!! Haluat varmasti ottaa sen vastaan ilman, että lisäät työaikaasi. Sillä tekemällä samoja asioita kuin ennen hieman eri tavalla ja uudesta näkökulmasta käsin, voit veloittaa asiakkaalta enemmän kuin enne, sillä ovathan hoitotuloksetkin aivan jotain muuta kuin aikaisemmin.

Et enää tee vain yhtä jo osaamaasi hoitometodia, vaan pystyt rakentamaan uudenlaisia ja mielenkiintoisia hoitosarja kokonaisuuksia, jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Näin saat aivan uudenlaista intoa omaan työhösi, uudenlaisia hoitotuloksia ja uusia asiakkaita.

3 tuntia kestävä koulutuskokonaisuus, joka toimitetaan sähköpostiisi. Sisältää työkirjan.

Kauneushoitolasi nousukiitoon

Haluatko oppia yksinkertaisen 3:n askeleen metodin, jota menestyvät kauneushoitolat käyttävät? Haluatko tehdä bisnespäätökset perustuen tietoon arvailuujen ja uskomusten sijaan?

Antamalla minulle 2 tuntia viikossa 8 viikon ajan, näytän sinulle askel askeleelta, kuinka saat nostettua kauneushoitolasi uudelle tasolle kehittämäni ja useaan kertaan testatun bisnes-metodin avulla.

Sinun ei tarvitse olla bisnesguru, sillä riittää, että opettelet tärkeimmät ja olennaisimmat seikat, joita ei opeteta koulun penkillä. Alat erottumaan massasta ja asiakkaat huomaavat sinut ja haluavat tulla luoksesi hoitoon. Käytät aikasi tehokkaasti ja arvostat omaa jaksamistasi. Kauneushoitolasi nousukiitoon -verkkovalmennuksessa opit, kuinka nostat bisneksesi nousukkiitoon......

jolloin tiedät selkeästi, mistä olet tulossa ja minne olet menossa

jotta saat asiakkaasi toimimaan haluamallasi tavalla

jolloin asiakkaasi valitsevat sinut kilpailijasi sijaan

ilman, että tyrkytät ostamaan 

jolloin asiakkaasi eivät voi, eivätkä halua vastustaa sinua

joka antaa sinulle taloudellista tasapainoa

> jolloin sinun ei enää tarvitse venyttää työpäivääsi saadaksesi lisää rahaa

8 viikoa kestävässä valmennukseesta löydät 14 tuntia videomateriaalia, 28 työkirjaa sekä 3 mielikuva matkaa.
Valmennuksen löydät Kauneusgurun valmennusalustalta.

Kyllä, haluan ostaa tämän 250 €:n hintaan

 

Olen naisyrittäjien bisnes- ja mindsetvalmentaja, äiti, vaimo, ammattikosmetiikan maahantuoja ja uudenlaisen ajanhallinnan puolesta puhuja. Todellisuudessa olen jotain vieläkin enemmän, kuten olet sinäkin. 

Viimeisen 5 vuoden aikana, ole auttanut + 500 kauneushoitola yrittäjää kasvattamaan itselleen unelmiensa liiketoiminnan. Elämäntehtäväni on inspiroida ja antaa sinulle ideoita, joilla mahdollistat itsellesi sen mitä oikeasti haluat. Ammennan omia kokemuksiani yli 30 vuoden ajalta kauneudenhoitoalalta, joista yli 20 vuotta toimin kauneushoitolayrittäjänä. 

On aika tuoda upea kosmetologin ammattitaitosi kirkkaasti näkyville. On aika näyttää, että sinulla on kyky rakentaa ja johtaa menestyvää kauneushoitolaa.  Täydelliseen menestyvän kauneusyrittäjän bisnespakki -bundleen keräsin ne kaikista tärkeimmät valmennukset, joita tarvitset rakentaaksesi itsellesi menestyvän kauneushoitolan. Haluan tarjota ne sinulle hintaan, johon sinulla on aivan varmasti varaa. Toimi siis heti ja varmista unelmiesi elämän toteutuminen itsellesi. 

Liity kanssani vankan bisnesymmärryksen, mahdollisuuksien ja uudenlaisen vapauden tunteen matkalle. Matkalle kohti unelmiesi elämää, jonka menestyvä kauneushoitolabisnes sinulle tarjoaa. Tämä on sinun pikatiesi siihen, sillä saat tässä bisnespakissa kaikki tarvitsemasi työkalut menestykseen!

"Toivon, että kosmetologit ymmärtäisivät, että itseensä kannattaa satsata ja investoida.

Oma hyvinvointi, monipuolinen bisnes osaaminen ja vahvat ammatilliset taidot ovat tärkeitä investoinnin kohteita."

 
Pitkän linjan kauneushoitolayrittäjä

"Suosittelen lämpimästi tutustumaan Kauneusgurun koulutustarjontaan. Niissä et jää yksin ajatustesi kanssa ja saat tukea uusien ajatusmallien oppimiseen sekä konkreettisia toimintamalleja. Kauneudenhoitoalalla on omat ominaispiirteensä ja koen, että on äärettömän tärkeää, että kouluttaja / sparraajalla on itsellään rautainen kokemus tältä alalta ja sitä Ansulla todella on."

 
Taina
SKY - Cidesco - kosmetologi

MAKSAT VAIN

SAAT 250 €:LLA

Maksa kortilla!

 • 9 bisnes verkkovalmennusta
 • 60 tuntia videomateriaalia
 • 50 työkirjaa ajatuksiesi ja päätöksien ylös kirjaamiseen
 • Oma Facebook yhteisön
 • Kaiken materiaalin käytöösi ilman aikarajoitusta
MAKSA KORTILLA JA PÄÄSE MUKAAN HETI!

MAKSAT VAIN

SAAT 250 €:LLA

Maksa verkkokaupassa!

 • 9 bisnes verkkovalmennusta
 • 60 tuntia videomateriaalia
 • 50 työkirjaa ajatuksiesi ja päätöksien ylös kirjaamiseen
 • Oma Facebook yhteisön
 • Kaiken materiaalin käytöösi ilman aikarajoitusta
MAKSA VERKKOKAUPASSA!

00

PV

00

H

00

MIN

00

SEK

Kyllä haluan ehdottomasti ostaa tämän uskomattoman tarjouksen, ennenkuin se katoaa!

OSTA TÄSTÄ!

Ehkä jokin näistä vielä mietityttää sinua..?

KYLLÄ, HALUAN MENESTYÄ!