Lunasta paikkasi eturivissä

Lisää tietosi alle ja saat ensimmäisenä viestin, kun Täydellinen menestyvän kauneusyrittäjän bisnespakki on jälleen saatavana

Jos viimeksi et ehtinyt mukaan...

Viimeksi, kun lanseerasin Täydellinen menestyvän kauneusyrittäjän bisnespakki -valmennuspaketin, se saavutti valtavan suosion. Ja kun tarjous päättyi, niin sähköpostini tulvi viestejä pettyneiltä asiakkailta, jotka eivät huomanneet tarjousta ajoissa, ja jäivät nuolemaan näppejään tarjouksen umpeuduttua. 

Seison rehellisesti sanojeni takana, ja kun tarjous päätyy niin se päättyy. Mutta aito tahtoni on myös auttaa tämän maan kauneudenhoitoalan ammattilaisia aidosti menestymään työssään, välttämään alan sudenkuopat ja tekemään kunnon tulosta.

Siksi annan sinulle uuden mahdollisuuden.

Täydellinen menestyvän kauneusyrittäjän bisnespakki -valmennussarja on tulossa uudelleen saataville, rajoitetuksi ajaksi. Jotta et tällä kertaa jää paitsi siitä, niin täytä oheiselle lomakkeelle tietosi, ja saat ensimmäisenä viestin minulta, kun paketti on jälleen saatavana.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.