Menetyksen polku 2 * 233 € (sis Alv 24 € 45,10 €) ja 30 päivän 100 % hintatakuu ensimmäisestä maksusta lukien

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Olen lukenut ja hyväksyn sivuston Kauneusguru (Adelain beauty Oy) ehdot.

Tilaukseni sisältää digitaalisia sisältöjä, annan suostumukseni siihen, että niiden toimitus aloitetaan heti, eikä tuotteilla ole peruuttamisoikeutta. Tilatessani digitaalisen tuotteen, kuten kurssin, jäsenyyden tai muun palvelun, olen tilauksen yhteydessä esittänyt nimenomaisen pyynnön palvelun aloittamisesta ennen peruuttamisajan päättymistä ja olen saanut tiedon peruuttamisoikeuden menetyksestä ja korvausvelvollisuudesta.

Toimitus- ja palautusehdot sekä tietosuoja tiedot löytyvät tämän linkin takaa.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Menestyksen polku maksu 2 erässä

Opit kuinka muuttaa uskomuksia ja käyttäytymistä rahan ja ajan suhteen. Kirkastat omia tavoitteitasi ja sitä, milloin olet saavuttanut ne sekä pysymään polulla huomioiden joka hetki omat tarpeesi ja itsesi. Sinä olet elämäsi tärkein ihminen ja ansaitsen kaiken sen mitä haluat ja tarvitset!

 

Mitä saat:

  • Viikoittain vaihtuvan aiheen, johon keskityt ja edistät tavoitettasi pienin askelin
  • Viikon aiheesta webinaarin (tarkastelemme kutakin aihealuetta 12 eri näkykulmasta)
  • Opit juhlimaan menestystäsi ja seuraamaan etenemistäsi hyvissä fiiliksissä, huomaten, että kaikki sujuu eteenpäin kuin itsestään.

[ Lahjaksi saat Menestyvän aamurutiinit verkkovalmennuksen joka nopeuttaa tavoitteiden saamista ja helpottaa niiden asettamista, arvo 249 €.]

Materiaali on käytössäsi ilman aikarajoitteita. Tällä hetkellä voit katsoa vapaasti "Kuinka saan lisää asiakkaita" ja Vapauta ajanpuutteen kahleet" näkökulmat. Materiaali täydentyy viikko viikolta ja nyt pureudumme "Muuta raha uskomuksia" aihepiiriin. Tämän jälkeen keskitymme tarkastelemaan omaa työhyvinvointia 12 eri näkökulmasta. Kun osiot ovat valmiit, ajastan ne avautumaan viikko kerrallaan.

 

Mitä osalltistujat ovat sanoneet valmnnuksesta:

Tietotaito rakentuu edellisen oppiman päälle, ja samalla oman liiketoiminnan palveluntarjonta lisääntyy - ja sitä myötä asiakkaat!

Sain hyviä vinkkejä siihen, että asioita voi tehdä monin eri tavoin. Uusia tapoja toimia, sillä olin jo sokeutunut omalle tekemiselle, josta en saanut haluamiani tuloksia.

Itseluottamukseni on kasvanut huimasti! Saavutanko tavoitteeni: kyllä saavutan! Teenkö merkityksellistä työtä: kyllä teen!

Olen tiennyt asioita, mutta silti en ole tehnyt asioita tavalla, jolla olisin saanut tuloksia. Nyt vien saamani opit käytäntöön ja koen onnistumisen tunteita ja edistymistä koko ajan!

Sinä olet hyvä kouluttaja ja tukija sillä voit todella sanoa: been there, done that. Siihen on helppo samaistua!

Anne Parkkinen - SKY:n puheenjohtaja

" Suosittelen lämpimästi tutustumaan Kauneusgurun valmennustarjontaan. Niissä et jää yksin ajatustesi kanssa ja saat tukea uusien ajatusmallien oppimiseen, sekä konkreettisia toimintamalleja. Mielestäni Ansun omakohtaiset kokemukset sekä kyky esittää uudenlaisia näkökulmia asioihin on erittäin tärkeää. Yli 30 vuoden ura yrittäjänä ja kouluttajana näkyy vankkana kokemuksena ja rautaisena ammattitaitona. "