€220,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Hinnoittele itsellesi lomaa

3 viikon verkkovalmennus, jonka aikana opit hinnoittelemaan palvelusi perustuen todellisiin hoitolasi kuluihin.

Valmennuksessa opit:

  • Kirkastamaan brändiäsi ja ymmärtämään mistä hintojesi tulee muodostua

  • Erottumaan eduksesi muista kauneushoitoloista

  • Asettamaan itsellesi sopivan ja elinvoimaisuuttasi vahvistavan työajan, jossa palveluiden hinnat ovat sellaisia kuin niiden tulee olla juuri sinun hoitolasssasi

  • Vahvistamaan hoitolasi rahavirtoja niin, että voit pitää lomaa silloin kun sinä sitä haluat

 

[Saat useita laskentakaavoja ja ohjeet niiden täyttämiseen sekä lähes 6 tuntia syväluotaavaa valmennusta videoina.]

Kaipaatko lisää maksuvaihtoehtoja? Niitä löytyy lisää Adelain beautyn verkkokaupan kautta, sisään kirjautumisen jälkeen.

 

Millä tavalla sinä olet muodostanut hoitolasi hinnaston?

Kopioitko sen jostain verraten sitä kaupunkisi yleiseen hintatasoon vai laskitko hinnat oikeasti niin, että otit huomioon kaikki hinnoitteluun ja brändiisi liittyvät seikat yhdessä kiinteiden ja muuttuvien kulujen kanssa?

Jos sinusta tuntuu, että viivan alla on liian vähän tulosta ja loma jää vain haaveeksi on tämä koulutus kuin tehty sinulle.

Kaipaako hoitolasi hinnasto päivittämistä tai olet tekemässä hoitolasi ensimmäistä hinnasto? Älä enää emmi, vaan osallistu tälle verkkokoulutukselle, joka on paljon enemmän kuin pelkkä hinnan laskeminen.

Verkkovalmennuksen aikana saat useita videomuodossa olevia mini luentoja eri aiheista, jotka vaikuttavat hintojen muodostumiseen.

Saat myös selkeät ohjeet kuinka Exelin kaavoja käytetään joten aikaisempaa osaamista et tarvitse. Jos et halua käyttää tiedostoja voit printata taulukot kuvina ja laskea ne laskimella.

Kaikki koulutusmateriaalit ovat käytössäsi aina ja saat käyttöösi myös kaikki tulevat materiaalit ja päivitykset samaan hintaan.

Mitä osallistujat ovat sanoneet verkkovalmennuksesta:

Hinnoittele itsellesi lomaa verkkokurssilta sain runsaasti ihania vinkkejä hinnoitteluun. Taina, SKY-Cidesco-kosmetologi