Jäsenyyden vuosimaksu kerran vuodessa, ensimmäinen viikko ilmainen

7 päivää kokeiluversio
Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Menestyksen polku 12 kk jäsenyys

Opit kuinka muuttaa uskomuksia ja käyttäytymistä rahan, ajan ja oman hyvinvointisi suhteen. Kirkastat omia tavoitteitasi ja sitä, milloin olet saavuttanut ne sekä pysymään polulla huomioiden joka hetki omat tarpeesi ja itsesi. Sillä olethan sinä elämäsi tärkein ihminen ja mikäli unohdat oman hyvinvointisi on matkanteko raskasta tai jopa kivikoista.

Mitä saat:

  • Viikottain vaihtuvan aiheen, johon keskityt ja edistät tavoitettasi pienin askelin
  • Viikon aiheesta webinaarin sekä live mahdollisuuden kysyä apua sinua mietityttäviin asioihin 
  • Opit juhlimaan menestystäsi ja seuraamaan etenemistäsi hyvissä fiiliksissä, huomaten, että kaikki sujuu eteenpäin kuin itsestään.

Menestyksen polulla olemme tarkastelleet 12 eri näkökulmasta "Kuinka saan lisää asiakkaita" ja "Vapaudu ajanpuutteen kahleista"

Seuraavaksi käsittelemme rahaa, jonka jälkeen vuorossa on oma hyvinvointi ja jaksaminen.

 

[ Lahjaksi saat Menestyvän aamurutiinit verkkovalmennuksen joka nopeuttaa tavoitteiden saamista ja helpottaa niiden asettamista, arvo 249 €.]

Jäsenyyteen kuuluu Menestyksen polun valmennuksen lisäksi Ohjelmoi mielesi uudelleen valmennuksen sekä Kauneusgurun Business Masterclass joka sisältää "Hinnoittele itsellesi lomaa" sekä useita Kauneusgurun live koulutuksia (marraskuun 2022 aikana)

 

Materiaali on käytössäsi, kun vuosimaksu on maksettu. Jäsenyysmaksu uusiutuu automaattisesti ellei sitä erikseen peruta.