KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON

 

Vahvista ymmärrystäsi, luottamustasi ja rohkeuttasi niin, että uskallat vihdoin johtaa menestyvää ja tuottavaa kauneushoitolaasi

 

TAHDON MUKAAN!

 

Kerron kohta lisää valmennuksesta, mutta sitä ennen pääset miettimään onko tämä juuri sinulle?

Tämä valmennus on juuri sinulle nyt oikea valinta tähän hetkeen, jos...

 • Haluat nopeita tuloksia lyhyessä ajassa 
 • Sinulla on vankka liiketoiminnan pohjarakenne, jota haluat kirkastaa 
 • Pohdit sitä, kuinka voisit saada lisää asiakkaita
 • Olet koulutettu kosmetologi, mutta et silti oikein usko, että voit erottua, menestyä ja oikeasti johtaa menestyvää kauneushoitolaa
 • Haluaisit profiloitua paikkakuntasi ihonhoidon asiantuntijaksi, mutta et tiedä miten
 • Sinulla on ajanhallintaongelmia. Teet koko ajan jotain kiireessä ja aikasi ei millään tunnu riittävän kaikkeen, mutta silti työn määrä ei näy omassa "palkassa"

 

Tuntuiko tutulta? Jos yksikin edellä olevista kuvauksista sopii sinuun, niin silloin tämä valmennus on sinulle! 

Jatka lukemista, niin kerron sinulle, miten voit vapautua yritystoimintaasi rajoittavista uskomuksista 
KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON - verkkovalmennuksessa, ja kuinka vihdoin opit kaiken sen, mitä sinun täytyy tietää voidaksesi johtaa menestyvää ja tuottavaa kauneushoitolaa!

"Onneksi löysin Kauneusgurun Kauneushoitolasi nousukiitoon valmennuksen. Vastaavaa valmennusta tai edes koulutusta en ole löytänyt alallemme. Tässä valmennuksessa oli parasta juuri se, että se oli kohdennettu juuri meille, jotka haluamme nousta uuteen kukoistukseen!"

Pitkän linjan hoitolayrittäjä

 

Tämän valmennuksen päätyttyä sinä:

 • Vedät puoleesi helposti sitoutuneita asiakkaita 
 • Osaat käyttää varauskirjaasi vetovoimaisesti
 • Sinulla on uusia työkaluja ja uusia ajatusmalleja
 • Olet muuttanut uskomuksiasi rahasta
 • Uskallat menestyä ja tulla näkyväksi
 • Tunnistat omat vahvuutesi
 • Osaat hallita ajankäyttöäsi ja pystyt palautumaan työstäsi
 • Työskentelet tuottavammin ja tiedät, miten teet kauneushoitolastasi menestyvän ilman, että se uuvuttaa sinut loppuun

Liity mukaan KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON -verkkovalmennukseen

HALUAN EHDOTTOMASTI MUKAAN!

MITÄ VALMENNUKSESTA ON SANOTTU:

"Valmennuksesta sain lisää itseluottamusta ja rohkeutta alkaa totuttamaa asioita uudella tavalla."

 

"Ansu on todella luonteva puhuja ja tuntui aina siltä, että hän olisi toisella puolella pöytää. Tärkeily ja oikeassa oleminen puuttui täysin ja tilalla oli läsnäoloa ja läheisyyttä"

 

"Kauneushoitolasi nousukiitoon valmennuksesta sain lisää innostusta työhöni, uusia ideoita sekä vertaistukea, jota olen kaivannut jo pitkään."

 

Valmennuksen sisältö: 

Mitä kaikkea valmennukseen kuuluu?

 

 Täydellisen KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON verkkovalmennus
 Kaunusgurun koulutusalustalla 

 

Käymme läpi esittelemäni 7 moduulia 8 viikkossa

 

Valmennusmateriaali videoina, äänitteinä ja kirjoituksia

 

Opit ja sisäistät asiat helposti työkirjojen avulla

 

Saat mieltäsi painaviin kysymyksiin vastauksia

 

Ryhmän ja valmentajan tuen omalla matkallasi

 

Sisällön arvo yksilövalmennuksena 1 700 €

 

 

ūüíé Ikuinen pääsy valmennusmateriaaleihin, voit aina palata takaisin
kertaamaan asioita ja katsomaan mitä uutta valmennukseen on tullut

Lähtiessäsi mukaan nyt, saat vielä bonuksen, jonka avulla pystyt menestymään entistä helpommin ja nopeammin:

BONUS #1:

Suljettu FB-ryhmä

 

Valmennuksen oma Facebook ryhmä, jossa voit turvallisesti keskutella muiden osallistujien kanssa, saada vertaistukea, kysellä kokemuksia ja saada laaja-alaisesti vastauksia ja näkemyksiä sinua mietityttäviin asioihin.

Järjestän 1, 3, 7 ja 9 lyhyen Q & A FB - live kyselytunnin sekä  koulutuksellisen Q & A kyselytunnin moduulissa 5.

Arvo 600 €

Valmennuksen & bonuksen yhteisarvo on
2 000 €. 

Mutta se ei suinkaan ole sinun hintasi...

Kun liityt mukaan nyt, maksat vain 330 €!

Kertamaksulla 330 ‚ā¨

"Kauneushoitolani nousukiitoon oli minulle kuin taivaan lahja. Saanut juuri sitä tietoa, mitä on kaivannut, vaikka ei tiennyt mitä oli vaille!"

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

"Vaikka materiaalia oli paljon, vierähti aikani nopeasti videoiden ja työkirjojen parissa. Sain asioihin aivan uudenlaisen ymmärryksen kun niitä kerrattiin ja käytiin läpi aivan uudella tavalla - käytännön läheisesti ja helposti ymmärrettävästi."Oletko vielä kahden vaiheilla?

 

Sinun kannattaa lähteä NYT mukaan KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON - verkkovalemmukseen, mikäli tunnistat itsesi yhdestäkin alla olevasta asiasta:

 • Haluan saada lisää asiakkaita hoitolaani
 • Olen multitaskaaja, jolla on aina monta rautaa tulessa, mutta silti tuntuu, etten saa mitään tuottavaa aikaiseksi
 • Minulla on jatkuvasti kiire ja krooninen stressi, edes viikonloppuna tai pidemmillä lomilla en enää palaudu
 • Lomaa olen pitänyt joskus ja vapaapäiviä silloin tällöin
 • Venyn ja joustan pitääkseni kiinni asiakkaista ja heidät tyytyväisinä, välttyäkseni lukemasta negatiivisia palautteista somesta
 • Välillä tuntuu, etten enää innostu mistään uudesta ja työn tekemisen ilo on kadonnut
 • En osaa/ minulla ei ole aikaa suunnitella liiketoimintaani

 Tuntuiko ajatukset tutuilta? Älä enää epäröi, vaan painaa ilmoittautumisnappia alla.
Tämä koulutus on juuri sitä, mitä tarvitset NYT!!!

 

Valmennus starttaa 20.4.2022 ja viimeinen päivä lähteä mukaan tälle 8 viikon matkalle
on sama päivä

"Lähdin mukaan Ansun valmenukseen ajatuksella "eihän tästä mitään haittaa voi olla, mutta tuskin hyötyäkään - käyn sen silti! Kuinka väärässä olinkaan!
Olen pohtinut omaa elämääni ja tekemisiäni paljon, tarttunut rohkeasti vaikeisiinkin asiohin ja uskaltanut tehdä rohkeita muutoksia. Tätä jatkoin myös koulutuksen aikana. Siksi ajatteli, ettei valmennuksesta voi olla minulle suurta hyötyä. Kuitenkin Ansun tapa valmentaa ja esittää juuri ne oikeat kysymykset on jotain erikoislaatuista ja toimivaa. Yhteisistä valmennushetkistä oli minulle paljon hyötyä ja aloin nähdä tiettyjä "sokeita" pisteitäni aivan uudessa valossa. Ja sekös sai elämäni rullaamaan eteenpäin, sillä sain valmenuksista valtavasti energiaa ja uutta intoa tehdä elämästäni itseni näköisen.
"

Anni Kuittinen
Eleganni

Hei, olen Ansu Malinen!

 

Pitkällisen etsinnän jälkeen löysin elämäntehtäväni, auttaa sinua luomaan menestyvä kauneushoitola business. Visioni on vahvistan sinun upea ammattilaisuuttaasi ja kaivan sieltä avustuksellasi vieläkin selkeämmin esille, sen kuka aidosti olet. Annan sinulle osan omasta energisyydestäni ja sytytän valovoimaisuutesi, jotta voit auttaa omia asiakkaitasi löytämään heidän oman luonnollisen kauneutensa.

Autan sinua kauneudenhoitoalan yrittäjä, kasvattamaan unelmiesi liiketoiminnan sellaiseksi, josta olet aina haaveillut. Opetan kuinka yhdistät vahvan ammatillinen osaamisen, business tietouden ja mielenvoima vaikutuksen kokonaiskuvaan. Lisään näihin elementteihin vielä kaiken sen tietotaidon, jota ammennan edustamistani brändeistä.

Testattujen menetelmien avulla sinulla on mahdollista saada lisää vapautta ja merkityksellisyyttä elämääsi sekä saada lisää aikaa itsellesi ja läheisillesi. Annan sinulle kaikki vuosikymmenien aikana oppimani niksini ja vinkkini siitä, kuinka kasvatat tulojasi rajattomasti tekemällä työtä, jota rakastat.

Opetan yksinkertaisia, toimivia ja aikaa säästäviä strategioita vahvan henkilöbrändin rakentamiseen, ammatillisen osaamisen vahvistamiseen sekä ymmärrykseen siitä, kuinka kauneushoitola business toimii käytännössä palvelupolun loppuun saakka. Opittuasi perustaidot helposti ja nopeasti vedät puoleesi sitoutuneita asiakkaita ja luot itsellesi vakaan tulonlähteen ilman uupumista ja stressiä.

"Todella moni kauneudenhoitoalan yrittäjä on mikrotason yrittäjä ja toimii yksin. Kouluttautumiseen, uudistumiseen ja ulkoisiin olosuhteisiin reagoiminen ovatkin erittäin tärkeitä seikkoja. Välillä kuitenkin eteen tulee tilanteita, jolloin omat ajatukset pyörivät kehää, eikä millään pysty tarttumaan asioihin tai edes osaa katsoa toimintaansa ulkopuolisen silmin. Tunnet, että jotain pitäisi muuttaa omassa ajattelussa, toiminta tavoissa tai konkreettisesti hoito tarjonnassa ja hinnoittelussa. Silloin kokee helposti muutosvastarintaa. Jumittuu vanhoihin toiminta- ja ajatusmalleihin, kokee uupumusta ja pelkkä peiliin katsominen saa tunteet nousemaan pintaan. Myös minä, kuten useat kollegoistamme kamppailevat aivan samojen ongelmien kanssa.  Miten ihmeestä kannattaa lähteä liikkeelle?

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Kauneusgurun koulutustarjontaan. Niissä et jää yksin ajatustesi kanssa ja saat tukea uusien ajatusmallien oppimiseen sekä konkreettisia toimintamalleja.  Kauneudenhoitoalalla on omat ominaispiirteensä ja koen, että on äärettömän tärkeää, että kouluttaja / sparraajalla on itsellään rautainen kokemus tältä alalta ja sitä Ansu todella on. "

 Taina
SKY-Cidesco-kosmetologi.

KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON -verkkovalmennus

Maksa luottokortilla hintaan 330 €

KYLL√Ą! NYT ON MINUN AIKANI LOISTAA!

 

KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON -verkkovalmennus

Maksa luottokortilla erissä 2 * 180 €

KYLL√Ą! NYT ON MINUN AIKANI LOISTAA!

 

KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON -verkkovalmennus

Maksa luottokortilla erissä 3 * 190 €

KYLL√Ą! NYT ON MINUN AIKANI LOISTAA!

"Olen niin kiitollinen Kauneusgurun FB-koulutuksista. Ne antaa minulle todella paljon ja toivottavasti myös muille! Ammennat upeasti kokemuksia ja annat neuvoja, vinkkejä ja ideoita omasta yli 30 vuotta kestäneestä urastasi kauneudenhoitoalalta. Kiitos ‚̧ԳŹ Uransa aloittavana hoitolayrittäjänä saan sinulta todella paljon myös henkilökohtaista apua."

Salla Salonen
Picassos Beauty