THE BLOG

Oletatko saavasi uudenlaisia tuloksia, toimiessasi samalla tavalla kuin ennen?

tulevaisuus Mar 12, 2023
Elätkö oikeasti unelmiesi elämää juuri nyt?

 

Älä huoli, näin minäkin luulin. Tein kaiken aivan samalla tavalla kuin ennen, keskityin samoihin asioihin kuin ennen, käytin aikani samoihin asioihin kuin ennen ja silti oletin, että saan uudenlaisia tuloksia aikaiseksi.

 

Oletin, että liikevaihto kasvaa, kun luokseni tulee koko ajan uusia asiakkaita ja saan myytyä heille tuotteita ja palveluita. Pitämään heistä kiinni, ilman että heistä tulee yritykseni tähden lentoja.
Tein ylipitkää päivää, venytin ja miellytin asiakkaitani, jotta he eivät vain menisi mihinkään muualle. Käytin kaiken ajan asiakkaisiin, vaikka olin listannut jo työt, joita pitää saada työpäivän aikana tehtyä. Annoin jopa ruokatuntini asiakkailleni sillä tuloksella, että päivän päätteeksi energiani olivat aivan loppu. Tein väkisin kaikki ne työt, jotka oli aivan pakko tehdä. Vaikka olin kuinka väsynyt, oli kotiin lähtö vaikeaa.

Takaraivossa kolkutti To Do lista tekemättömistä töistä. Lista niistä asioista, mitä muut eivät edes tienneet olevan ja niistä täyte asioista, jotka eivät oikeasti vieneet bisnestäni eteenpäin.

Kotiin päästyäni olin väsynyt, nälkäinen ja ärtynyt. Sillä.... no tiedäthän sitä mitä kotona sinua odottaa. . . Kotona usein odottaa lisää vaatimuksia ja sitoumuksia, joihin energiasi eivät enää riitä.

 

Uskon, että tämä on kuvaus todella monen naisyrittäjän arjesta. Siitä mallista, jota toistamme - jonka olemme oppineet edellisiltä sukupolvilta.  

 

Siltä sukupolvelta, jonka vanhemmat ovat olleet sodan jälkeisen ajan lapsia. Heidät kasvatettiin suorittamaan (sotakorvaukset odottivat maksamista), selviytymään (kaikkea oli niukasti ja osa perheestä oli jäänyt rintamalle), hiljenemään (asioista ei saanut puhua, sillä se oli niin tuskallista - lasten tuli tehdä heille annetut työt ja olla hiljaa). Heille lankesi aikuisen vastuut, aivan liian aikaisin. Elämä oli rajoitettua, niukkaa ja täynnä selviytymistä. Harva sai sitä huomiota ja rakkautta mitä kaipasi tunteakseen itsensä arvokkaaksi, hyväksytyksi ja rakkaaksi.

 

 

Tämä sukupolvi kasvatti meidän vanhemmat samoin opituin mallein. Tavoista ei poikettu, sillä ulkopuoliset paineet olivat usein valtavat. Yhteiskunta painoi kaikki samaan muottiin - teollisuuden kuuliaisiksi työntekijöiksi. Tiedon saanti oli todella niukkaa verrattuna nykypäivään. Kaikki mitä kyliltä kuultiin, pidettiin totena. Luokkaerot olivat selvät ja ne asiat joita muilla oli, ei pidetty itselle edes mahdollisena. Siitä huolimatta vanhempasi tekivät parhaansa. Yrittivät välttää kaikki ne asiat, jotka heitä ärsytti omissa vanhemmissa ja lapsuutensa elämässä. He opettivat sinulle mallioppimisen kautta kaiken sen mitä he itse olivat oppineet.

Mallinsit heiltä myös ne näkymättömät ja hiljaiset asiat, jotka ovat juurtuneet alitajuntaasi. Toistat samoja ajattelun ja toiminnan kaavoja, mitä lapsena oppinut. Tähän lisäät ihailemiesi ihmisten toimintamallit ja oletat, että pystyt samaan.

 

Pyörit elämäsi oravanpyörässä kokien toistuvasti kaatuvasi vaikka kovasti haluaisit päästä elämään unelmiesi elämää!
Et tiedä miksi epäonnistut kerta toisensa jälkeen.

 

Toistat samaa opittua kaavaa, jonka olet saanut perintönä suvultasi. Kaava, joka vaan ei enää toimi tänä päivänä. Tajusin tämän, kun huimaisin peittäväni kaikki tunteeni ja vastuut hautaamalla itseni töihin. Tein, suoritin, puskin ja toistelin perheelleni "Kyllä tämän tästä".  Suoritin, en suunnitellut vaan painoin päälle, ilman että pysähdyin miettimään, mitä itse oikeasti haluan elämäni olevan.

Oletin saavani uudenlaisia tuloksia tekemällä ja ajattelemalla täysin samalla tavalla aina. Oletko sinä tippunut jossain elämäsi vaiheessa tähän samaan rotkoon? Onnistunut pääsemään sieltä jollain tavalla ylös, mutta huomannut tippuneesi sinne aina takaisin.

Käyt erilaisia koulutuksia, kokeilet erilaisia myyntituotteita, ostat uusia laitteita, remontoit, vaihdat liikepaikkaa jne. Teet pinnallisia muutoksia, ilman että tutkit mitä oikeasti haluat ja millä lahjoillasi vedät asiakkaita puoleesi.

Jätit miettimättä, mitä todella haluat tehdä työksesi, miten paljon halua tehdä töitä ja miten san mahdollistat, että saat maksettua itsellesi ensin. Unohdit miettiä millaista elämää haluat elää työsi ulkopuolella, sillä sinä et ole työ - eikä työ ole sinä. Sillä se, millaista elämää elät nyt, on tulos siitä miten ajattelit ja käyttäydyit ennen.

 

Se mihin keskityt lisääntyy, joten sinun todellakin kannattaa miettiä mihin käytät aikasi ja suunnitella millaista elämää haluat elää.

 

Oletko valmis hyppäämään ulos oravanpyörästä ja alat oikeasti suunnittelemaan unelmiesi elämää. Suunnittelemaan ja rakentamaan itsellesi sen unelmiesi elämän, josta olet aina haaveillut. Elämää, joka on täynnä mahdollisuuksia, elämyksiä ja runsautta. Jos et ole vielä ymmärtänyt, että bisneksesi on vain ajoneuvo, jonka avulla pääset unelmiesi elämään, kannattaa sinun sisäistää tämä asia nyt.

Havahtuminen on muutoksen ensimmäinen askel. Siitä alkaa muutosmatka, joka voi edetä hitaasti tai nopeasti toteutuksen tasolle saakka.

 

Nyt on paras aika alkaa suunnittelemaan unelmiesi elämää ja kulkemaan sitä kohti. Luomaan itsellesi kaikki ne asiat, joista olet haaveillut pitkään. Tekemään sen mahdollisimman yksinkertaisesti.

 

Yksin edetessä harhautuu helposti, sillä mahdollisuuksia on niin paljon. Kokeilet jokaista polkua toivoen, että sieltä löytyy sateenkaaren pää. Petyt kuin näin ei ollutkaan ja jatkat matkaasi eteenpäin kokeillen eri vaihtoehtoja.

Mitäs jos sinun ei tarvitse kulkea matkaa yksin, vaan kuljet rinnallani ja saat avuksesi testatun ja toimivan kaavan, jolla käsikirjoitat unelmiesi elämän? Pystyt keskittymään eteenpäin menemiseen ja lisäämään elämääsi sinulle tärkeitä asioita. Kulkiessasi rinnallani keskittymisesi pysyy tavoitteissasi ja ovet, joiden päästä et löydä sateenkaarta ovet sulkeutuneet.

 

Liian hyvää, ollakseen totta! Näin minäkin aikoinani ajattelin. Toivoin onnistuvani yksin enkä ollut valmis ottamaan apua vastaan silloin kun sitä tarjottiin. Joko vetosin ajan puutteeseen tai siihen, ettei minulle ollut varaa. Molemmat niin isoja mielen esteitä, jotka pitivät minut varmasti etsijä tiellä.

Nyt tiedä, että olisin päässyt unelmieni elämään nopeammin, jos olisin uskaltanut lähteä kulkemaan valmentajan rinnalla eteenpäin. Silloin olisin ymmärtänyt hyvissä ajoin, miksi en ollut päässyt sinne, missä oletin jo itseni olevan. Lopulta löysin salaisuuden, millä kutsuin unelmien elämän luokseni nopeasti!

 

Saan paljon kyselyitä, miten olen niin energinen, miten ihmeessä saan noin paljon aikaiseksi ja miten loit elämäni, jota nyt elät ....

 

Avun pyyntöjä tulee runsaasti ja tähän asti olen pystynyt tarjoamaan vain yksilövalmennuksia. Myymään aikaani ja osaamistani rahaa vastaan. Kunnioittaen omaa käsikirjoitusta ja ajankäyttöäni, jolloin vapaita valmennus aikoja on tarjolla rajoitetusti.

 

Mietin, miten voisin tuoda aivan kaikkien tietoon tämän kaavan, joka on ollut vain rajoitettujen ihmisten tiedossa. Pistin tuotekehittäjän hattuni päähäni (kyllä minulla on sellainen) ja loin salaisuudesta yhdessä kokemuksieni kanssa verkkovalmennuksen "Tiedä mitä haluat".

 

 

 

Tällä kuukauden kestävällä matkalla, tulet saamaan minulta joka päivä videoviestin sekä työkirjan. Niiden avulla luot itsellesi unelmiesi elämän käsikirjoituksen. Videot ovat lyhyitä n.15 min mittaisia, joten olen varma, että sinulta löytyy päivittäin aikaa suunnitella uutta elämääsi. Voit itse päättä etenemis vauhtisi, sillä valmennus materiaali on käytössäsi ilman mitään aikarajoitusta

 

Työkirjoista muodostuu vähintään 200 sivuinen unelmiesi elämän käsikirjoitus. Matkan lopuksi kiteytät sen "unelmieni elämän manifestoksi". Lyhyeksi roadmap versioksi, jota on helppo käyttää antamieni ohjeiden mukaan.

 

Tavoitteeni on nopeuttaa yli 1 000 naisyrittäjän polku kohti unelmien elämää. Harva on siihen kuitenkaan valmis 2 300 €:n hintaa, mikä muodostuu yksilö valmennuksen kautta.

Olen kuitenkin varma, että kaipaat rinnalla kulkijaa matkalle ja haluat luoda itsellesi elämä, jossa sinulla ei ole enää sinua rajoittavia sitoumuksia rahaan, aikaan ja paikkaa. Siksi "Tiedä mitä haluat" verkkovalmennuksen hinta on, on vain murto-osa tästä summasta. 

Voisin antaa valmennuksen sinulle täysin ilmaiseksi, mutta tiedä, että kaikki asiat mitä saat ilmaiseksi ovat lopulta sinulle arvottomia, etkä lähde oikeasti kulkemaan tätä matkaa. Tiedän, kun sijoitat itseesi haluat myös tuloksia ja vastinetta rahallesi.

Tiedä mitä haluat verkkovalmennuksen hinta on vain 69 €. Hinta on vain hieman enemmän kuin iltapäivä lehti päivää kohden. Niistä saat kuitenkin erittäin harvoin kunnon vinkkejä siihen, miten tiedät mitä elämältäsi haluat.

Valmennus tulee maksamaan itsensä takaisin moninkertaisesti jo ensimmäisen kuukauden aikana. Sillä kun "Tiedät mitä haluat", voit sanoa EI kaikille niille asioille, raha rei´ílle ja aika syöpöille, jotka ovat nyt estäneet sinua pääsemästä nauttimaan unelmiesi elämästä.

 

Älä enää emmi, vaan lähde kulkemaan kohti unelmiesi elämää!

 

 

Onko tämä nyt se SINUN hetkesi muuttaa elämäsi?
Päästää irti vanhasta ja alkaa luoda uutta!
Jos se oikea aika ei ole nyt, niin milloin sitten?

 

SUBSCRIBE FOR WEEKLY LIFE LESSONS

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.