Voi miten ihanaa olisi pitää lomaa, mutta kun....

Kuulostaako tutulta? Minäkin elin aikoinaan sitkun elämää höystäen sitä mutkun ajattelulla. Luulin olevani korvaamaton ja oletin, että minun tuli olla koko ajan asiakkaideni saatavilla.

Vaikka hintatasoni ei todellakaan ollut edes kaupungin keskiluokkaa vaan selkeästi sen yläpuolella, tuntui minusta aina siltä, että rahat eivät riittäneet. Suurin syy oli se, etten ajatellut itsestäni vaan annoin koko ajan itsestäni enemmän kuin mitä sain. Eli ylipalvelin vain saadakseni hyväksyntää osaamisestani muilta ja janosin kokoajan lisää tietoa, oppia, uusia laitteita ja vaihdoin säännöllisesti tuotesarjoja etsiessäni täyttymystä ulkoa käsin.

 

Kumpa joku olisi silloin kertonut minulle, että haaskaan kaikkeen tähän ihan turhaa rahaa ja arvokasta aikaani, sillä sitä meillä jokaisella on vain rajallinen määrä. Sillä jatkuvat investoiminen kuluttivat kassavarantoja enkä muistanut tarkastella hoitojeni hintoja säännöllisin väliajoin. Oletko sinä muistanut tehdä sen säännöllisesti vai kuuluuko tämä niihin hirvitys asioihin, että pelkkä ajattelu hintojen nostosta saa hien otsalle ja vatsan sekaisin.

 

Pelkäätkö, että asiakkaat hylkäävät sinut jos nostat hintojasi? Totuus kuitenkin on, että aivan kaikki hinnat ovat nousseet ja jos jäät kiinni vanhaan saat pian laittaa lapun luukulle. Jos et tee sitä taloudellisista syistä teet sen viimeistään sitten kun terveytesi on jo vaaka laudalla.

Investoit rakkaaseen lapseesi (yritystoimintaasi) koko ajan aikaasi ja energiaasi rahan lisäksi. Saathan siitä myös itsellesi vastinetta, sillä tuskin haluat tehdä tämän kaltaista hyväntekeväisyyttä.

Jostain kumman syystä kauneushoitolan pitämistä ei pidetä bisneksenä ollenkaan ja kun tarkastelee asiaa lähemmin ymmärtää syyn. Hyvin moni toimii yrittäjänä enemmän harrastus pohjalta ilman tietotaitoa bisneksen tekemisestä. Toki mukaan mahtuu myös rautaisia yksinyrittäjiä, jotka ovat luoneet ympärilleen menestyvän brändin, oman kodin, ulkomaanmatkoja sekä vapaa – aikaa. Tämä kaikki on mahdollista myös sinulle. Mutta jos et usko, että pystyt siihen, kannattaa miettiä miksi olet yrittäjä (sana ei millään tavalla tuo arvokkuutta sille kaikelle tekemiselle mitä teet, vaan ennemmin latistaa tekemistä). Menestyminen vaatii aina suunnitelmallisuutta, siitä kiinni pitämistä, uudenlaisia rutiineja ja itsensä johtamista. Asioiden tekemistä vaikka aina ei huvita ja uskoa tulevaisuuteen.

 

Tiesitkö, että tämän päivän elämäsi koostuu täysin menneisyytesi ajatuksista, päätöksistä ja toiminnasta. Oletko antanut kaiken vain tapahtua ja antaa elämäsi pyöritellä sinua miten haluaa ilman omaa päätäntä valtaasi. Näin nimittäin helposti pääsee käymään varsinkin silloin kun unohtaa minkä suunnan on itselle antanut ja miten hyvin on sitoutunut noudattamaan rutiineja ja suunnitelmaa. Kyllä luit oikein SUUNNITELMA! Vai oletko suunnitellut tarkkaan mitä tulevaisuus tuo sinulle tullessaan?

 

Hoitolasi menestyksen voi todellakin käsikirjoittaa aivan jokaista hoitosarjaa ja loma jaksoa myöten. Tehdä tarkat suunnitelmat, noudattaa niitä, oppia lisää mielenkiintoisia asioita miten asiat kannattaa tehdä eikä vaihtaa tuotesarjaa ja ostaa uusia laitteita vain siinä toivossa, että nämä varmasti tuo minulle sen asiakasvirran mitä tarvitsen, jotta saat elämääsi ja työntekemiseesi merkityksellisyyttä. Päästä nauttimaan lomasta ilman stressiä ja jättää taaksesi aika, jolloin mietit miten hoitolasi selviää lomasi aikana ja mitä uskallat lomallasi tehdä, ettei lomabudjetti mene aivan sekaisin. Ja ennen kaikkea välttää se turha stressi ja ylipitkät työpäivät ennen ja jälkeen lomaa, jolloin teet niitä asiakkaita jotka muuten olisivat tulleet lomasi aikana.

 

Suunnitteletko asioita vain mielessä ja jätät siirtämättä ajatuksesi ja ideasi paperille?
Moni haksahtaa tähän ajattelumalliin ja jää sen ansaan saamatta aikaan niitä tuloksia joita haluat – kyllä minä muistan! Se mitä ei ole viety käytäntöön asti on sama kuin sitä ei olisi tehty ollenkaan. Vetoatko sinäkin, ettei ole aikaa tehdä, sillä tarvitset rahaa ja otat asiakkaita sille viimeisellekin ajalle jota sinulta löytyy? Näin tein itsekin, kunnes seinä tuli vastaan ja tajusin, että nyt on tehtävä muutos tai kohta ei ole enää mitään järkeä pitää hoitolaa jos työn tekeminen ei ole mielekästä ja innostavaa.

 

  • Kuinka siis tehdä työtä jota rakastaa – jota tekisit, vaikka et saisikaan siitä rahaa?
  • Miten saada talous tasapainoon tekemällä työtä mitä rakastaa ja viettää elämyksellistä lomaa?
  • Tiedätkö millä tavalla voit viettää lomaa milloin haluat ladaten akkujasi eikä vain hieman palautuen siitä
    työmäärästä mitä teit ennen lomaa, jotta jaksat purkaa sen odottavan työvuoren päästäksesi tekemään
    jälleen normaalia työpäivää ja kokemaan, että tarvitset lomaa? Aikamoinen oravanpyörä, jossa moni hoitolayrittäjä
    pyörii tahtomattaan, eikä löydä ulospääsyä, koska omat pelot estää tekemästä isoja muutoksia ja päästämään vain irti!

 

Mikäli olet jatkanut lukemista tänne saakka, tiedän että aihe todella kiinnostaa sinua ja kaipaat muutosta.
Voi myös olla, että kiellät asian ja uskot selviäsi itsenäisesti tästäkin eteenpäin – niin minäkin aluksi tein.

 

Elämä on täynnä vaihtoehtoja ja sinä saat aina valita millaista elämää haluat elää.

Onko se mitä oikeasti haluat sitä miten elät nyt, vai sellaista jossa voit olla lomalla useamman kerran vuodessa, koet taloudellista vapautta,
teet työtä jota rakastat ja jolla on sinulle merkitystä, nautit jokaisesta päivästä ja olet iloinen ja onnellinen 95 % päivästä?

 

 

 

Mitä vaihtoehtoja minulla on sinulle tarjota?
Helpottamaan sinun seuraavaa askelta päästäksesi nopeammin lomalle keräsin sinulle muutaman mielenkiintoisen vaihtoehdon:

Jos sinusta tuntuu, että kaikki langat on solmussa, etkä tiedä mistä aloittaa suosittelen varaamaan kanssani tapaamisen, jossa autan sinua löytämään jälleen punaisenlankasi. Tässä ilmaisessa verkkotapaamisessa käyn kanssasi läpi tämän hetken tilannettasi ja tarpeitasi. Kiteytän ne sinulle näkyvään muotoon super lahjakkuuteni avulla (olen löytänyt sen vasta hiljattain) ja kerron miten voin olla sinulle avuksi näissä asioissa.

 

Uskon, että haluat varmasti saada nopeasti kassasi kuntoon, jolloin sinulta löytyy jatkossa aikaa suunnitteluun ja palautumiseen. Olet varmasti samaa mieltä, että helpoiten se käy syventymällä hinnoittelun saloihin, sillä hinta on paljon muuta kuin paikkakuntasi hoitoloiden ikkunoista kopioidut numerot. ”Hinnoittele itsellesi lomaa” verkkovalmennukssa opetan sinulle tarkastelemaan hinnan muodostusta useista eri näkökulmista. Videoita on kaikkiaan 6 tunnin ajaksi ja jokaiselle 3 viikolle on luvassa omat laskenta taulukoita. 

 

Vai tuntuuko sinusta, että hinnat ovat kohdillaan ja asiakkaita on mukavasti, mutta jokin mättää?
Kokemuksesta tiedän, että silloin rahauskomuksesi ja todellisuus eivät enää kohtaa ja niiden välille tulee syvä rotko, jossa koet epätoivoa ja riittämättömyyttä. Kuulutko sinä heihin, jota mielummin etsivät syyllistä itsesi ulkopuolelta siihen ettet pysty pitämään lomaa ja nauttimaan elämästä? Mikäli kuulut, on aika muuttaa uskomuksiasi rahasta, sillä se on itseasiassa positiivista kevyttä energiaa, vaikka välillä se ei siltä tunnu. Suosittelen ettet anna jatkossa rahauskomustesi olla menestyksesi esteenä vaan lähdet heti muuttamaan rahauskomuksiani kanssani. Työ on hyvin yksinkertaista, mutta aikaa vievää, sillä työskentelethän oman mielesi kanssa.

 

Jäikö sinulle tunne, että kaipaat jotain vieläkin enemmän? Kuulostiko kaikki hyvin mielenkiintoiselta, mutta jo pelkkä ajatus ajan riittämisestä sai sinut perääntymän ajatuksissasi. Jos näin kävi, on tämä seuraava mistä kerron, on kuin tehty sinulle. Sillä epäilen että kaipaat enemmän selkeyttä toimintaasi ja etenemiseesi uudenlaisten rutiinien, suunnitelmallisuuden ja tiedon avulla. Ja tietenkin niin, että asiat etenee koko ajan, teet vähemmän, mutta saat enemmän ja stressi ja turhautuminen alkaa helpottumaan.

Menestyksen polku on 12 viikkoa kestävä verkkovalmennus, jossa tapaat minut 3 kertaa viikossa. Tässä valmennuksessa kuljemme menestyksen rappusia ylöspäin joka viikko vaihtuvan aihealueen kanssa. Nyt keskiössä on ”kuinka saada lisää asiakkaita” ja tarkastelemme tätä asiaa 12 eri näkökulmasta. Lisäksi valmennukseen kuuluu ”Ohjelmoi mielesi uudelleen” mindset verkkovalmennus joka kestää myös 12 viikkoa.

Kauneusgurun valmennus yhteisön jäsenenä saat Menestyksen polun, Ohjelmoi mielesi uudelleen, Hinnoittele itsellesi lomaa sekä Muuta käsitystäsi rahasta valmennuksen käyttöösi heti kun astut sisään valmennus sivustolle. Opit tekemään suunnitelmia ja noudattamaan niitä uudenlaisten rutiinien avulla, luomaan inspiroivia tavoitteita, edetä joka päivä kohti tavoitteita, oppia mielen saloja ja ottaa ne hyötykäyttöön sekä omassa elämässäsi että asiakastyöskentelyssäsi. Sekä paljon muuta, sillä joka kuukausi julkaisen Kauneusgurun sisäpiiriläisille aivan uudenlaisen mindset-, bisnes- tai hyvinvointivalmennuksen.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.