THE BLOG

Voi miten ihanaa olisi pitää lomaa, mutta kun....

hinnoittelu Mar 12, 2023
Kauneusgurun vinkit kuinka viettää ihanaa lomaa ilman stressiä

 

Kuulostaako tutulta?

Oletat olevasi korvaamaton ja sinun tulee olla koko ajan asiakkaideni saatavilla. Et pidä itsellesi edes mahdollisena loman pitämistä ja keksit siihen useita eri syitä. Elät sitku kuplassa siirtäen lomaa hamaan tulevaisuuteen, sen sijaan, että ottaisit vastuun elämästäsi nyt. Mahdollistaisit itsellesi loman pitämisen.

Vaikka yritykseni tuotteiden ja palveluiden hintatasoni oli reilusti keskihinnan yläpuolella, tuntui minusta aina siltä, ettei rahat meinaa riittää - eikä lomaa voi pitää!

Pidin asiakkaita yritykseni tärkeimpänä tekijänä. Totuus kuitenkin on, että sinä olet yrityksesi tärkein voimavara ja siksi oma hyvinvointisi ja palautuminen työstä, jota rakastat on erittäin tärkeää.

Yli palvelet ja miellytät asiakkaita saadaksesi osaksesi heiltä hyväksyntää osaamisestani. Janoat lisää tietoa, oppia ja uusia menetelmiä. Vaihdat säännöllisesti tuotesarjoja olettaen, että niiden avulla saavutat menestyksen. Löytämään menestyksen avaimet näistä asioista.

 

Näin minäkin ajattelin. Olisin ollut, niin kiitollinen, jos minulle olisi kerrottu, että haaskaan rahaa ja aikaani. Sillä jatkuvat investoiminen kuluttivat kassavarantoja enkä muistanut tarkastella hintoja säännöllisin väliajoin. Vaikka rakastan numeroita ja kustannuslaskemia, sai pelkkä hintojen noston ajattelu minulle hien otsalla ja ahdistuksen vatsanpohjalle. Kuulostaako tutulta?

 

Pelkäätkö sinä, että asiakkaat hylkäävät sinut jos nostat hintojasi?

Kaikki hinnat nousevat jatkuvasti ja jos jäät kiinni vanhaan peläten uutta saat pian laittaa lapun luukulle. Jos et tee sitä taloudellisista syistä, teet sen viimeistään sitten, kun terveytesi on jo vaaka laudalla.

 

Toimiiko yrityksesi harrastus pohjalta vai teetkö oikeasti bisnestä ja tulosta?

 

Olet luonut itsellesi menestys konseptin miettien tarkkaan mitä haluat ja miten toteutat sen. Jos liiketoimintasi ei tuota sinulle riittävästi rahaa, etkä pysty maksamaan itsellesi ensin ja pitämään lomaa niin usein kuin haluat, olet vielä matkalla etsimässä omaa menestys reseptiäsi.

Etsin vielä sitä kaavaa, minkä jo niin monet yrittäjät ovat löytäneet. Sitä miten menestyjät ovat luoneet ympärilleen menestyvän brändin, oman kodin, ulkomaanmatkoja sekä palauttavaa omaa aikaa. He maksavat aina itselleen ensin ja pitävät elämyksellisiä lomia ympäri vuoden. Tämä kaikki on mahdollista myös sinulle!

Mutta jos et usko, että pystyt siihen, kannattaa miettiä miksi olet yrittäjä (sana ei millään tavalla tuo arvokkuutta sille kaikelle tekemiselle mitä teet, vaan ennemmin latistaa tekemistä). Menestyminen vaatii aina suunnitelmallisuutta, siitä kiinni pitämistä, uudenlaisia rutiineja ja itsensä johtamista. Asioiden tekemistä vaikka aina ei huvita ja uskoa tulevaisuuteen. Kantaa vastuuta sekä omasta elämästä ja yritystoiminnasta.

 

Yrityksesi menestyksen voi todellakin käsikirjoittaa aivan jokaista pienintä yksityiskohta myöten.
Tehdä tarkat suunnitelmat, noudattaa niitä ja varmistaa oman menestysesi. Tietämällä tarkkaan mihin käytät aikasi, energiasi ja rahasi.

 

Uskomalla, että asiakkaasi haluavat sinulta juuri niitä palveluita ja tuotteita mitä nyt tarjoat, seuraat vain ison massan toimintaa, etkä ero muista millään tavalla.

 

Näin tein itsekin, kunnes seinä tuli vastaan ja tajusin, että nyt on tehtävä muutos tai kohta ei ole enää mitään järkeä olla yrittäjä, jos työn tekeminen ei ole mielekästä ja innostavaa.

 

  • Kuinka siis tehdä työtä jota rakastaa – jota tekisit, vaikka et saisikaan siitä rahaa?
  • Miten saada talous tasapainoon tekemällä työtä mitä rakastaa ja viettää elämyksellistä lomaa?
  • Tiedätkö millä tavalla voit viettää lomaa milloin haluat?
  • Oletko löytänyt keinon palautua aidosti eikä vai hieman, jolloin töihin palaaminen on yhtä tuskaa?
  • Haluatko tietää vinkkejä kuinka pääset tästä loukusta pois. Ajatuksista jotka pitävät sinua kiinni ja estävät sinua elämästä unelmiesi elämää, jossa on lomaa useita kertoja vuoden aikana?

 

Mikäli olet jatkanut lukemista tänne saakka, tiedän että aihe todella kiinnostaa sinua ja kaipaat muutosta.
Voi myös olla, että kiellät asian ja uskot selviäsi itsenäisesti tästäkin eteenpäin – niin minäkin aluksi tein.

 

Onko elämäsi nyt juuri sellaista, millaista haluat sen olevan? Pidätkö lomia säännöllisesti ympäri vuoden, nautit taloudellisesta vapaudesta, koet vapautta siitä mihin käytät aikasi ja elät unelmiesi elämää?

 

  

 

Haluat varmasti laittaa kassavirran nopeasti kuntoon. Varmistaa, että viivan alle jää suunnitelmasi summa rahaa tavalla, jossa et venytä jatkuvasti työpäivääsi. Koet, että osaat tehdä tarvittavat muutokset itsenäisesti hyvin testattujen ohjeiden avulla. Rakentaa itsellesi liiketoiminta, jossa et vain kopioi hintoja vaan tiedät mistä omat hintasi koostuvat. ”Hinnoittele itsellesi lomaa” verkkovalmennuksessa opetan sinulle kuinka pystyt tarkastelemaan hinnan muodostusta useista eri näkökulmista käsin. Lisäämään ymmärrystä liiketoimintasi vahvasta perustaa eli siitä miten hinnoittelusi perustuu faktoihin arvausten sijaan. 3 viikkoa kestävässä valmennuksessa avaan sinulle asioita järjestelmällisesti 6 tunnin ajan. Mielenkiintoisten videoiden lisäksi saat valmiita laskenta kaavoja, jotka nopeuttavat sinulle oikeiden hintojen laskemista nopeasti ja yksinkertaisesti.

 

Jos sinusta tuntuu, että kaikki langat on solmussa, etkä tiedä mistä aloittaa on tämä toinen vaihtoehto kuin suunniteltu sinulle. Tarjoan sinulle ilmaista henkilökohtaista strategia tapaamista, jossa käyn läpi kanssasi tämän hetken tilannettasi ja tarpeitasi. Kiteytän ne sinulle näkyvään muotoon super lahjakkuuteni avulla ja kerron, miten sinun kannattaa tehdä seuraavaksi ja miten voin olla sinulle avuksi näissä asioissa.

 

Sinä voit aina valita miten toimita, jatkatko samaan malliin vai muutatko toimintaasi!

 

SUBSCRIBE FOR WEEKLY LIFE LESSONS

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.