Menestyksen polku

 

Matka sinulle merkityksellisen elämän löytämiseen, nautinnolliseen vapaa-aikaan
ja elämämykselliseen elämään!

 

Ennen kuin jatkan lukemista, haluan varmistaa että käytät aikasi varmasti sinulle merkitykselliseen asiaan

 

 • Onko sinulla yrityksesi punainen lanka ja tuloksellinen tehokkuus hukassa
 • Haluatko oppia lisää suunnitelmallisuutta ja itsesi johtamista
 • Kaipaatko yritystoimintaasi selkeyttä ja rauhaa
 • Yritätkö jatkuvasti epätoivoisesti löytää itsellesi lisää jotain, vaikka et edes tiedä mitä
 • Etsitkö yhä merkitystä ja tarkoitusta elämällesi
 • Huomaatko usein kokevasi epäonnistumisen tunteita ja aikaansaamattomuutta
 • Löydätkö itsesi toistuvasti tekemässä uudelleen samoja asioita ilman edistymistä niissä
 • Onko sinulla haasteita ajanhallinnan ja taloudellisen tasapainon kanssa

 

Tuntuiko tutulta? Jos yksikin edellä olevista kuvauksista sopii sinuun, niin silloin tämä valmennus on kuin tehty juuri sinulle! 

Jatka lukemista, niin kerron sinulle, miten voit rakentaa yritystoimintasi oman Menestyksen polkusi tämän verkkovalmennuksen avulla samalla
erottautuen massasta sekä elää merkityksellistä ja nautinnollista elämää, ilman rajoittavista uskomuksia ja pelkoa siitä, onko tämä oikea reitti juuri sinulle!

Oletko kyllästynyt tunteeseen, ettet saa tarpeeksi aikaiseksi
ja menestys odotuttaa vain itseään?

 

Tuntuuko sinusta, että vaikka kuinka yrität tehdä asioita, koe epäonnistuvasi jatkuvasti. Tiedän niin tuon tunteen, etkä todellakaan ole asian kanssa yksin.

Oletko tähän asti uskonut, että tekemällä koko ajan enemmän ja enemmän saavutat haluamasi varmasti! Saat asioita kyllä valmiiksi, mutta siitä huolimatta tunnet epäonnistuvasi ja etenet hitaasti. Tiesitkö, että jopa 80 % yrittäjistä kokee epäonnistuvansa jollain tasolla.

Tämä ei tee hyvää pitkässä juoksussa terveydellesi ja siksi juuri nyt on oikeaa aika tehdä suunnan muutos, eikä harmitella 10 vuoden päästä, ettet tarttunut mahdollisuuteen muuttaa elämäsi suuntaa, silloin kun sinulle sitä tarjottiin. Sillä jos luet tätä nyt uskon, että sillä on iso merkitys elämääsi ja tämä on se mitä sinä juuri nyt tarvitset!

Elämästä kuuluu nauttia, sillä olemme täällä vain kerran. Kun teet asioita joka tapauksessa, niin haluatko oppia tekemään ne aivan uudella tavalla, tavalla jossa saat tuloksia joka päivä? Muuttamalla suhtautumistasi asioihin ja oppimalla uudet rutiinit niiden tekemiseen, olet jo edennyt todella pitkälle Menestyksesi polulla. Olenko oikeassa jos sanon, että moni mielessäsi pyörivistä asioita, varsinkin ne jotka ovat siellä "To Do - listalla" eivät innosta sinua tarttumaan niihin ja tunnet jo valmiiksi epäonnistuvasi aina kun vain katsot jatkuvasti kasvavaa listaa.

 

Menestyksen polku on kuin suunniteltu sinua varten

Valmennuksessa opit lempein askelin uudenlaiset rutiinit, suunnitelmallisuuden ja sitoutumisen, sillä niitä menestys todellakin rakastaa. Tekemällä asiat eritavalla kuin ennen, koet onnistumisen tunteita joka päivä. Löydät tekemisellesi aidon merkityksen ja tarkoituksen sisimmästäsi!

 

Olet pysäyttämätön, sillä etenet koko ajan kohti unelmiasi ja koet taloudellista vapautta nauttien samalla lisääntyneestä vapaa-ajastasi.
Sinä todellakin ansaitset sen!

 

Jos vielä epäröit, niin muista: nykyiset ajatuksesi, tekemisesi ja niihin sitoutuminen kertoo niistä tuloksista mitä olet saanut nyt.
Onko ne sellaisia mitä haluat? Epäilen, koske jatkoit lukemista.

3 kuukauden jäsenyyden päätyttyä sinä

 • Tiedät tarkkaan millaista polkua haluat kulkea kohti omaa menestystäsi
 • Tiedät kuka on asiakkaasi ja millaisia tuotteita / palveluita hänelle tarjoat
 • Olet ajankäytön ja suunnitelmallisuuden mestari 
 • Sinulla on uusia työkaluja, näkemyksiä ja ideoita liiketoimintasi kehittämiseen 
 • Bisneksesi on tunnistettava ja sinuun yhdistettävä, jolloin uskallat tulla aivan eritavalla näkyväksi
 • Opit kuinka teet sinua voimaannuttavia päätöksiä
 • Huomioit omaa jaksamistasi ja hyvinvointiasi ihan uudesta näkökulmasta käsin
 • Näet selkeästi pääkiesi merkitykset
 • Helpotat elämääsi uudenlaisilla rutiineilla
 • Muutat käsityksesi sitoutumisesta ja itsesi johtamisesta
 

Liity mukaan MENESTYKSEN POLKU - verkkovalmennukseen

HALUAN EHDOTTOMASTI MUKAAN 3 kk kerta maksulla
" Suosittelen lämpimästi tutustumaan Kauneusgurun valmennustarjontaan. Niissä et jää yksin ajatustesi kanssa ja saat tukea uusien ajatusmallien oppimiseen sekä konkreettisia toimintamalleja.  Mielestäni Ansun omakohtaiset kokemukset ja kyky esittää uudenlaisia näkökulmia asioihin on erittäin tärkeää. Yli 30 vuoden ura yrittäjänä ja kouluttajana näkyy vankkana kokemuksena ja rautaisena ammattitaitona. "

 

On aika oppia

 

suunnitelmallisuuden, uudenlaisten rutiinien ja sitoutumisen tärkeys,
sillä menestys rakastaa kaikkia näitä asioita!

3 kuukautta verkkovalmennus, jossa edistät omia tavoitteitasi suunnitelmallisesti joka päivä

 

Menestyksen polulla asetat itsellesi tavoitteen sille määränpään sekä määrittelet milloin olet perillä. Tänä isomman valmennuksen 3 kuukauden syklin mukaisen tavoitteen opit jakamaan joka viikko pienemmäksi tavoitteeksi aina päivittäisiksi pieniksi askeleiksi saakka.


Oppiessasi aivan uudenlaisen tekemisen ja ajattelutavan mallin on sinun luottavaisista ja turvallisesti edetä omalla polullasi. Etenemisesi on käsin kosketeltavaa ja täysin linjassa tavoitteidesi kanssa. Jatkossa sinun ei enää koskaan tarvitse miettiä mikä on sinulle SE OIKEA ratkaisu ja suunta. Tiedät vastauksen aina, myös silloin jos tulen herättämän sinut keskellä yötä. Edetessäsi joka viikko uudelle Menestyksen portaalle peilaat sen aihetta syklin mukaiseen näkemykseen sekä omiin näkemyksiisi ja tarpeisiisi. Näin kaikki mitä teet, on aina linjassa omien tavoitteidesi, ajatuksiesi
ja tekemisesi  sekä sinulle merkityksellisten asioiden kanssa.

 

Valmennuksessa pääset tutustumaan syvällisemmin omiin ajatuksiisi ja toimintaasi sekä
muuttamaan niitä siihen suuntaan joka palvelee sinua tällä matkalla.

 

 Menestyksen polulla keskityt joka viikko uuteen vaihtuvaan aiheeseen, jotka esittelen sinulle kohta. Kunkin aiheen keskiössä on aina Menestyksen polunsykleittäin vaihtuva teema (90 päivän kierron mukaan).

Tässä syklissä heinäkuunpuoleen väliin saakka keskityt miettimään "Kuinka saat lisää asiakkaita".

 

Kun Menestyksen portaiden viimeinen askelma on käyty läpi, käynnistyy sykli uudelleen toisella aiheella. Nonstoppina pyörivä valmennus mahdollistaa sen, että käyt aina koko 12 viikkoa kestävän syklin läpi, lähditpä mukaan milloin tahansa.

 

 

12 menestyksen portaiden askelma

 

joka alkavat aina alusta kuin päättymätön tarina. Portaiden alkaessa alusta vaihtuu näkökulma,

josta portaita lähdettän käymään uudelleen.

 

Valmennuksen viikko-ohjelma

kolme live verkkotapaamista viikossa valmennus ohjelman lisäksi

Mahdollisuuksien maanantai

Mitä kaikkea viikko tuleekaan sinulle tarjoamaan. Pääset ideoimaan ja laajentamaan ajatuksiasi syklin aiheesta "kuinka saan lisää asiakkaita " ja kulloisenkin Menestyksen askeleen näkökulmasta käsin. Löydät oikean suunnan joka on linjassa unelmiesi kanssa ja tiedät tarkasti, mitkä asiat ovat sinulle merkityksellisiä juuri tällä viikolla.

Inspiraatio keskiviikkoa

Koulutukselliseen webinaariin, jossa avaan viikon aihetta eri näkökulmista.
Saat uusia näkökulmia sekä uusia innostavia ideoita toimintaasi, samalla kun laajennat ajatteluasi.
Webinaarin lopuksi sinulla on mahdollisuus päästä kysymään minulta mieltäsi askarruttavia asioita viikon aiheesta.

 

Bile perjantai

Jokainen pieninkin etenemisen askel ansaitsee omat juhlansa. On siis todellakin aika juhlia viikon saavutuksiasi ja fiilistellä matkaasi, tällä viikolla Menestyksen polullasi. Juhlinnan lomassa huomaat kuinka matka etenee ja välietapit saavutetaan helposti ja nopeasti.

 

JumpOn - klinikka

 

Varaan kuukausittain muutaman tunnin aikaa, jolloin voit hypätä kanssani linjoille zoomiin tekemään keskittyneesti töitä ja kysyä minulta apua, silloin kun sit'ä tarvitset. JumOn - klinikka on upea tapa tehdä töitä yhdessä ja saada muilta ideoita ja vienkkejä omaan tekemiseen.

JumpOn- klinikan tapaamisissa keskitytään nimen omaan sinun työsi edistymiseen ja tälläisessä hetkessä aikaan saaminen on aivan uskomattoman tehokasta. Tämä on ainut tapaamisistamme, joita ei nauhoiteta, joten sieltä saaduista vinkeistä ja niksit jäävät vain paikalla olijoiden tietoon.

Aikaisemmin toisessa valmennuksessa mukana
olleen valmennettavan kommentti

 

Saan joka kerta lisää innostusta ja energiaa kuunnellessani valmennuksen materiaaleja. Aina kun olen päässyt mukaan live tapaamisiin, on tämä kaikki vielä moninkertaistunut. Mieleni on täynnä uusia ideoita & mahdollisuuksia.

Tiesin tämän olevan hyvä aikaisempien kokemuksieni perusteella, mutta en osannut edes kuvitellakaan, että Menestyksen polku on näin hyvä!

Menestyksen polku on itseasiassa vieläkin enemmän ...

Sillä viikoittaisten tapaamisten ja Menestyksen portaiden askelten lisäksi valmennusohjelmaan kuuluu

12 viikon ohjelma mielesi uudelleen ohjelmointiin, jotta pystyt ymmärtämään ja sisäistämään kaiken yllämainitun entistä nopeammin.

OHJELMOI MIELESI UUDELLEEN verkkovalmennuksessa opit, kuinka kaikki on mahdollista vieläkin nopeammin ja hämmästyt tuloksista, joita saat joka viikko, kun teet kaiken suunnitellusti, sitoutuneesti käyttäen uusia rutiineja ja kehittämääni kaavaa siinä järjestyksessä kun sen sinulle kerron.

Kun ymmärrät miten mielesi toimii, tunnistat rajoittavat uskomuksesi opit esittämään itsellesi parempia kysymyksiä, näkemään uudenlaisia toiminta strategioita ja kuuntelemaan sisäistä ääntäsi, huomaat että sinulla on jo kaikki mitä tarvitset.

On siis aivan turha jahdata parempaa huomista vaan nauttia elämästä joka päivä, tehdä työtä jota rakastat, kokea uusia elämyksiä merkitykselliseltä vapaa-ajalla kokien taloudellista turvaa ja vapautta, ilman stressiä, uupumista ja ylipitkiä työpäiviä.

Ja jos et tiedä mikä on sinulle se työ, johon koet intohimoa autan sinua löytäminen sen tämän valmennuksen aikana.

Valmennettavan kommentti Ansusta

 

" Todella luonteva puhuja ja tuntui aina siltä, että hän olisi toisella puolella pöytää. Tärkeily ja oikeassa oleminen puuttui täysin ja tilalla oli läsnäoloa ja läheisyyttä "

Moi, olen Ansu Malinen

Autan pienyrittäjiä ja yrittäjyyden alkutaipaleella olevia löytämään oman sisäisen aitouden, ammatillisen tarkoituksen ja merkityksellisyyden omaan bisnekseen. 
Opetan yksinkertaisia, toimivia ja aikaa säästäviä strategioita vahvan bisnes pohjan rakentamiseen ja yksilöllisen henkilö brändiin. Valmennuksessa kerron, mitä kaikkia seikkoja sinun kannattaa ottaa huomioon käytännössä, kun haluat saada sitoutuneita unelma-asiakkaita aina markkinoinnista palvelupolun loppuun saakka. Uudenlaisella suunnitelmallisuudella, rutiineilla ja sitoutumisella opit kulkemaan kohti päämäärääsi ja luot itsellesi vankan bisneksen ilman uupumista ja stressiä. 

Oppieni avulla mahdollistat itsellesi kasvavan unelmiesi liiketoiminnan, sen mistä olet aina haaveillut. Saat elämääsi lisää vapautta ja taloudellista vakautta, jotka mahdollistavat sinulle elämästä nauttimisen. 

Annan sinulle kaikki oppini ja vinkkini yli 30 vuoden yrittäjä urani varrelta. Tiedän, että sinäkin voit tehdä työtä jota rakastat, ilman rajoitteita tai sitoumuksia. 

Tavoitteenani on auttaa yli 5 000 pienyrittäjää rakentamaan omasta liiketoimista itsensä näköisen, menestyvän ja tasapainoisen konseptin. 

 

Menestyksen polun perustaja ja valmentaja
Kauneusguru ja bisnesvalmentaja
Askel sisimpään mielen- ja hyvinvoinnin valmentaja
Adelain beauty Oy 

 

Bonuksena saat

 

Menetsyjän aamurutiinit verkkovalmennuksen, jossa paljastan sinulle kuinka menestyjät aloittavat jokaisen aamunsa.

Sen lisäksi, että paljastan sinulle nämä kolme hyvin yksinkertaista steppi,  kerron myös asioita niiden takaa. Niitä tarkoituksia, merkityksiä ja yhteyksiä, joiden avulla huomaat olosi muuttuvan päivä päivältä paremmaksi.

 

Perus verkkovalmennuksen arvo on 49 €, mutta saat sen laajennetussa muodossa, jolloin sen arvo on 249 €

Valitse alta sinulle paras maksutapa ja pian saat sähköpostiisi kirjautumis tiedot valmennuksesta!

 

Kuuletko jo tallenteidenkuiskivan sinua kiettämään aikaa niiden kanssa?

Inspiroidu - Muuta ajattelua ja toimintaasi

Huomaan edistyväsi jatkuvasti ilman puskemista - Opi arvostamaan saavutuksiasi

Valmennusta, mielikuva matkoja ja erilaisia harjoitteita joka viikko

 

Kuukausi maksu

147 € / kk

 • 3 kk jäsenyys
 • Maksu kerran kuusssa automaattisesti
 • Kaikki materiaali käytössäsi 3 kk ajan
 • Ohjelmoin mielesi uudelleen verkkovalmennuksen ikuine jäsenyys
 • Otan sinuun erikseen yhteyttä jatkosta jäsenyysaikasi loppupuolella
 • Maksa kortilla
OSTA TÄSTÄ

Kuukausi maksu

127 € / kk

 • 6 kk jäsenyys
 • Maksu kerran kuusssa automaattisesti
 • Kaikki materiaali käytössäsi 6 kk ajan
 • Ohjelmoin mielesi uudelleen verkkovalmennuksen ikuine jäsenyys
 • Otan sinuun erikseen yhteyttä jatkosta jäsenyysaikasi loppupuolella
 • Maksa kortilla
OSTA TÄSTÄ

Kuukausi maksu

97 € / kk

SUOSITUIN

 • 12 kk jäsenyys
 • Maksu kerran kuusssa automaattisesti
 • Kaikki materiaali käytössäsi 12 kk ajan
 • Ohjelmoin mielesi uudelleen verkkovalmennuksen ikuine jäsenyys
 • Otan sinuun erikseen yhteyttä jatkosta jäsenyysaikasi loppupuolella
 • Maksa kortilla
OSTA TÄSTÄ

Menestyksen polulla on 7 päivän rahat takaisin takuu

Veloitus maksusta lähtee vasta 7 päivän kuluttua liittymisestäsi mukaan. Mikäli päätät jättää tämän upean mahdollisuuden tällä kertää väliin, ilmoitat siitä vain minulle ilman mitään selittelyjä, niin katkaisen jäsenyytesi, eikä veloitusta tapahdu.

Jos vielä mietit onko tämä sinulle, niin vastaa itsellesi:

 

Kasvaako bisneksesi vai junnaako se paikoillaan?

 

Asioiden junnatessa paikoillaan on vaikea päästä etenemään. Se miksi et ole päässyt vielä etenemään löytyy niistä pienistä asioista, jotka jätämme hyvin usein huomioimatta ja tekemättä ajatuksella ja kunnolla.

Menestyvän yrityksen rakenteiden rakentamisessa on paljon erilaisia pieniä asioita, myös ihan perus steppejä, joita et välttämättä edes tiedä olevan. Mikäli pohja on rakennettu hataralle ja epävarmalle pohjalle alkaa sortuminen näkyä pian ja sinusta tuntuu, että olet epäonnistunut etkä osaa mitään.

 

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sillä tiedän että sinä osaa ja pystyt tekemään aivan uskomattomia uusiakin asioita, mutta et ole saanut niiden tekemiseen ja oppineen vielä selkeitä neuvoja ja kädestä pitäen apua.

Menestyksen polulla huomaat nopeasti matkavauhdin kiihtyvän uskomattomiin nopeuksiin.

Liity mukaan MENESTYKSEN POLKU - verkkovalmennukseen

HALUAN EHDOTTOMASTI MUKAAN 3 kk kerta maksulla