Ennen kuin jatkan lukemista, haluan varmistaa että käytät aikasi varmasti sinulle merkitykselliseen asiaan

 

 • Onko sinulla yrityksesi punainen lanka ja tuloksellinen tehokkuus hukassa
 • Haluatko oppia lisää suunnitelmallisuutta ja itsesi johtamista
 • Kaipaatko yritystoimintaasi selkeyttä ja rauhaa
 • Yritätkö jatkuvasti epätoivoisesti löytää itsellesi lisää jotain, vaikka et edes tiedä mitä
 • Etsitkö yhä merkitystä ja tarkoitusta elämällesi
 • Huomaatko usein kokevasi epäonnistumisen tunteita ja aikaansaamattomuutta
 • Löydätkö itsesi toistuvasti tekemässä uudelleen samoja asioita ilman edistymistä niissä
 • Onko sinulla haasteita ajanhallinnan ja taloudellisen tasapainon kanssa

Jatka lukemista, niin kerron sinulle, miten voit rakentaa yritystoimintasi ja oman Menestyksen polkusi tämän verkkovalmennuksen avulla samalla erottautuen massasta sekä elää merkityksellistä ja nautinnollista elämää, ilman rajoittavista uskomuksia ja pelkoa siitä, onko tämä oikea reitti juuri sinulle!

Aloita uusi unelmiesi elämä tänään ja luo itsellesi oma 

MENESTYKSEN POLKUSI

Et todellakaan ole asian kanssa yksin! Tiedän, kuinka turhauttavalta se tuntuu, sillä olen kokenut sen saman aivan liian monta kertaa.

Olet ehkä tähän asti uskonut, että tekemällä enemmän töitä saavutat varmasti haluamasi! Näin minäkin luulin.

Keskityin selviytymiseen ja rahan tekemiseen unohtaen samalla itseni ja perheeni. Edes se, että minut palkittiin kansainvälisesti tehdystä työstäni, ei saanut minua arvostamaan omaa osaamistani. Koin epäonnistumisen tunteita niistä asioista joissa en vielä ollut päässyt tavoitteisiini. Näin ajattelee myös yli 80 % pienyrittäjistä. Unohdamme niin helposti mitä meillä jo on, ja keskitymme siihen mitä ei ole.

Vaihtamalla jatkuvasti aikaa rahan vahingoitat aina itseäsi. Millaiselta tulevaisuutesi näyttää, jos jatkat asioiden tekemistä kuten ennenkin? Jos pelkkä ajatus kauhistutti sinua, on aika toimia. Päästää irti vanhasta ja saada se mitä ansaitset. Siitäkin huolimatta, että ajatus pelottaa ja paljon!

Elämästä kuuluu nauttia, sillä olemme täällä vain kerran. Kun kuitenkin teet asioita joka tapauksessa, niin miksi et tekisi niitä tavalla, jotka tuottavat sinulle onnistumisen tunteita ja koet kulkevasi koko ajan kohti tavoitteitasi?

Menestyksen polulla opetan sinulle yksinkertaisen kaavan, jonka avulla onnistut varmasti.

 

Valmennuksessa opit joka viikko lempein askelin uudenlaiset ajatuksia, näkemyksiä, rutiineja, ja suunnitelmallisuutta. Löydät uudenlaisen tavan sitoutua tavoitteisiisi ja tehdä asioita joita menestys rakastaa. Menestyksen polulla opit yksinkertaisen kaavan tehdä asioita eri tavalla kokien onnistumisen tunteita joka päivä.

Löydät tekemisellesi aidon merkityksen ja tarkoituksen sisimmästäsi!

 

Huomaat pian olevasi pysäyttämätön. Etenet joka päivä kohti tavoitteitasi ja unelmiasi kokien vapautta ja taloudellista tasapainoa.
Sinä todellakin ansaitset sen!

 

Jos vielä epäröit, niin mieti elätkö nyt unelmiesi elämää?

 

 

         MITÄ TULET SAAMAAN:

 • Löydät uudenlaisen tavan johtaa itseäsi ja sitoutua asettamiisi tavoitteisiin
 • Kirkastat itsellesi mistä tarpeistasi ja arvoistasi teet päätöksiä
 • Varmistut siitä kuka on unelma-asiakkaasi
 • Ja millaisia tuotteita / palveluita hänelle tarjoat tehden työtä, jota rakastat
 • Vahvistat luottamusta omaan sisimpääsi
 • Luot itsestäsi tunnistettavan brändin
 • Saat rohkeutta tehdä tulosta pelkojen poistuessa
 • Sinulla on uusia työkaluja, näkemyksiä ja ideoita liiketoimintasi kehittämiseen 
 • Huomaat kuinka rutiinit helpottavat elämääsi
 • Näet selkeästi päättöksiesi merkitykset ja sen mihin ne johtavat
 • Opi tekemään aikaa ja olemaan ajankäytön mestari
 • Huomioit omaa jaksamistasi ja hyvinvointiasi ihan uudenlaisista näkökulmista käsin

" Suosittelen lämpimästi tutustumaan Kauneusgurun valmennus tarjontaan. Niissä et jää yksin ajatustesi kanssa ja saat tukea uusiin ajatuksiin ja konkreettisia toimintamalleja arjen pyörteisiin.  Mielestäni Ansun omakohtaiset kokemukset ja kyky esittää uudenlaisia näkökulmia asioihin on erittäin tärkeää. Yli 30 vuoden ura yrittäjänä ja kouluttajana näkyy vankkana kokemuksena ja rautaisena ammattitaitona. "

 

Mahdollisuuksien maanantai

Mitä kaikkea viikko tuleekaan sinulle tarjoamaan. Pääset ideoimaan ja laajentamaan ajatuksiasi viikon aiheeseen. Hakemaan tulevaisuuden muistoja, jotka antavat sinulle selkeyden tälle viikolle ja edistäville stepeille. Asetat itsellesi viikon tavoitteen ja avaat sen pieniksi päivä tavoitteiksi ja toiminnan askeliksi tähän hetkeen ja tulevaisuuteen.

 

Inspiraatio keskiviikkoa 

Viikon teemaan mukainen ajatuksia, merkityksiä ja tarkoituksia muuttava valmennuksellinen osuus. 


Saat uusia näkökulmia sekä uusia innostavia ideoita toimintaasi, samalla kun laajennat ajatteluasi.
Pääset poimimaan itsellesi tärkeät asian ja vastaamaan esittämiini kysymyksiin tehden uudenlaisia suunnitelmia tulevaan elämääsi. 

Bile perjantai

Opi kuinka suuri merkitys onkaan sillä, että juhlistat kaikkea sitä mitä sinulla on ja mitä olet saavuttanut viikon aikana.

Pääset kertaamaan viikon tapahtumia ja kirjaamaan ideoita lisää mahdollisuuksien idea listaasi.

Huimaat kuinka jokaisella asialla on mekritys ja tarkoitus, jolloin kaikki tekeminen on täysin linjassa kohti tavoitteitasi ja menestystäsi.

 

Menestyksen polku koostuu neljästä 12 viikon pituisesta jaksosta. Jokaisella jaksolla keskiössä on eri aihe, johon pääset asettamaan itsellesi tavoitteen ja muuttamaan siihen liittyviä rajoitteita ja uskomuksiasi. 

,Verkkovalmennuksessa tulet huomaat miten samasta asiasta löytyy helposti 12 asiaa, joita et ole edes välttämättä aikaisemmin miettinyt. Tarkastelemme asiakkuuksia, aikaa, rahaa ja omaa hyvinvointiasi 12 viikon ajan useasta eri näkökulmasta käsin. Näin pääset muodostamaan itsellesi laaja-alainen kokonaiskuva asioihin, jotka ovat rajoittaneet saavuttamasta asioita, joita olet aina halunnut itsellesi. 

Aiheen vaihtuessa pääset asettamaan itsellesi tavoitteen, jota kohti lähdet etenemään joka viikko asettaen sille viikolle oman pienen tavoitteen. Keskittyessäsi asioihin, joita oikeasti haluat elämääsi alkaa niiden määrä ja tulokset lisääntymään kuin itsestään. Käytät päivittäin muutamia minuutteja aikaa tulevaisuuden suunnitteluun ja kirkastamaan itsellesi niitä asioita, joita haluat lisää elämääsi. 

On aika jättää epäonnistumiset ja negatiivisuus taakse ja alkaa keskittymään ihaniin mahdollisuuksiin. Juhlistaa joka viikko kaikkia niitä asioita, joita sinulla jo on ja mitä kaikkea olet saanut jo aikaiseksi. Huomaamaan kuinka kaikki tekemisesi on täysin linjassa viikon tavoitteesi ja käsiteltävän aihepiirin kanssa. Ja mikä tärkeintä, kaikki tekemisesi etenee koko ajan kohti unelmiesi elämää ja asettamiasi tavoitteita. 


Oppiessasi aivan uudenlaisen tekemisen ja ajattelutavan mallin on sinun luontevaa ja turvallista edetä omalla polullasi.
Etenemisesi on käsin kosketeltavaa ja täysin linjassa tavoitteidesi kanssa.
Jatkossa löydät aina helposti ne asiat, jotka ovat sinulle OIKEITA.
Elämäsi on selkeää ja yksinkertaista jollin sinulle jää enemmän aikaa läheisillesi sen sijaan, että miettisit ja
pyörittelisit sinulle parhaita ratkaisuja kaikki yöt. 

 

Valmennuksen sisältö on suunniteltu yksinyrittäjän tarpeita silmällä pitäen. Eteneminen tapahtuu pienin askelin ja alkuun pääseet jo sillä, että kuuntelet valmennusohjelman sisällön. Vietä kanssani mielenkiintoista aikaa 2 - 3 tuntia viikossa. Vaikka et tekimi mitään muuta, niin muutos alkaa tapahtumaan silläsi pelkästään tällä pienellä askeleella. Olen varma, että sinulta löytyy vielä viikossa 30 min aikaa asioiden suunnitteluun, sillä hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Matkasi menestyksen polulla on taattu, kun varaat päivittäin hieman aikaa tavoitteiden toteuttamiseen.

Ratkaisukeskeisenä Life Coachina, NLP, bisnes-, mindset-  ja hyvinvointi valmentaja käytän valmentaessani useita erilaisia hyväksi havaitsemiani metodeita. Avaan sinulle uudenlaisia ajatusmalleja ja näkökulmia positiiviseen psykologiaan ja kongnitiiviseen käyttäytymis teoriaan hyödyntäen GROW mallia koko valmennuksen ajan. Pääset joka viikko rentouttavalle mielikuva matkalle hakemaan itsellesi tulevaisuuden muistoja, jotka nopeuttavat sinua pääsemistä omiin tavoitteisiisi. Käytät matkallasi apuna luovaa kirjoitusta, uudenlaista tavoitteiden asettelua ja asioiden pilkkomista pieniin steppeihin. Opit kuinka menestys rakastaa rutiineja ja kuinka suunnitelmallisuus antaa elämääsi paljon rauhaa ja vapauta. 

Valmennus ohjelma rakentuu aina edellisen askelman päälle edeten perustan vahvistamisen jälkeen valmistelu vaiheen kautta toteuttamiseen. 

Sinä päätät miten tärkeänä pidät itsellesi omaa voimaantumistasi, korkeaa energia tasoa, ajan käyttöäsi ja etenemistäsi. Muutos tapahtuu sinussa sisälläsi ja minulla on kunnia toimia sinulle tällä matkalla matkaoppaana. Juuri nyt on oikea aika ottaa omana elämäsi tulevaisuus omiin käsiisi ja hypätä pois negatiivisista energioista ja niukkuudesta. Sinä todellakin ansaitset unelmiesi elämän ja se on vian yhden läpimurron päässä. Sallitko sinä sen itsellesi ja mahdollisuuden kokea jatkuvasti onnistumista, onnellisuutta ja täyttymyksellisyyttä.  


 

Aikaisemmin toisessa valmennuksessa mukana
olleen valmennettavan kommentti

 

Saan joka kerta lisää innostusta ja energiaa kuunnellessani valmennuksen materiaaleja. Aina kun olen päässyt mukaan live tapaamisiin, on tämä kaikki vielä moninkertaistunut. Mieleni on täynnä uusia ideoita & mahdollisuuksia.

Tiesin tämän olevan hyvä aikaisempien kokemuksieni perusteella, mutta en osannut edes kuvitellakaan, että Menestyksen polku on näin hyvä!

Valmennettavan kommentti Ansusta

 

" Todella luonteva puhuja ja tuntui aina siltä, että hän olisi toisella puolella pöytää. Tärkeily ja oikeassa oleminen puuttui täysin ja tilalla oli läsnäoloa ja läheisyyttä "

Moi, olen Ansu Malinen

Autan naisyrittäjiä löytämään itsestään sen upean aidon ihmisen, joksi olet aina halunnut tulla. Löytämään oman ammatillisen identiteettisi ja rakentamaan itsellesi bisneksen, jolla on merkitystä sinulle.
Opetan yksinkertaisia, toimivia ja aikaa säästäviä toimintamalleja, joiden avulla rakennat vahvan pohjan ja henkilöbrändin itsesi ympärille. Uudenlaisen suunnitelmallisuuden ja rutiinien avulla huomaat kuinka helppoa on sitoutua tavoitteisiin ja kulkea niitä kohti edeten joka päivä, ilman ylimääräistä uuumuta ja stresssiä.

Anna minun auttaa luomaan sinulle unelmiesi elämä. Se mistä olet aina haaveillut! Ansaitset vapauden ja taloudellisen vakauden, tehdä töitä jota rakastat ja nauttia elämästä ilman, että jatkat enää kallisarvoisen aikasi vahtamista rahaan ja ylipitkiin työpäiviin.

Saat käyttöösi superlahjojeni työkalupakin, kokemuksen yrittäjyydestä yli 30 vuoden ajalta sekä osan valovoimaisuudestani.

Kuljen rinnallasi auttaen sinua pysymään kurssillasi, jonka määränpään ja vauhdin sinne pääsemiseen sinä päätät.

Tavoitteenani on auttaa yli 5 000 naisyrittäjää rakentamaan itselleen oman näköisensä, menestyvän ja tuottavan konseptin. 

 

Menestyksen polun perustaja ja Kauneusguru

Bisnes-, mindset- ja hyvinvointivalmentaja
Adelain beauty Oy 

 

Bonuksena saat

 

Menetsyjän aamurutiinit verkkovalmennuksen, jossa paljastan sinulle kuinka menestyjät aloittavat jokaisen aamunsa.

Sen lisäksi, että paljastan sinulle nämä kolme hyvin yksinkertaista steppi,  kerron myös asioita niiden takaa. Niitä tarkoituksia, merkityksiä ja yhteyksiä, joiden avulla huomaat olosi muuttuvan päivä päivältä paremmaksi.

Ohjeet ovat yksinkertaisia, sillä samoja oppeja annan Kerimäen lentopallo -86 C tytöille, joiden joukkueenjohtajana ja mindset valmentajan toimin,

 

Menesyjän aamurutiini verkkovalmennuksen hinta on
erikseen ostettuna 249 €.

Jos vielä mietit onko tämä sinulle, niin vastaa itsellesi:

 

Kasvaako bisneksesi vai junnaako se paikoillaan?

 

Asioiden junnatessa paikoillaan on vaikea päästä etenemään. Se miksi et ole päässyt vielä etenemään löytyy niistä pienistä asioista, jotka jätämme hyvin usein huomioimatta ja tekemättä ajatuksella ja kunnolla.

Menestyvän yrityksen rakenteiden rakentamisessa on paljon erilaisia pieniä asioita, myös ihan perus steppejä, joita et välttämättä edes tiedä olevan. Mikäli pohja on rakennettu hataralle ja epävarmalle pohjalle alkaa sortuminen näkyä pian ja sinusta tuntuu, että olet epäonnistunut etkä osaa mitään.

 

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sillä tiedän että sinä osaa ja pystyt tekemään aivan uskomattomia uusiakin asioita, mutta et ole saanut niiden tekemiseen ja oppineen vielä selkeitä neuvoja ja kädestä pitäen apua.

Menestyksen polulla huomaat nopeasti matkavauhdin kiihtyvän uskomattomiin nopeuksiin.